Povestile lui Mazare din celula. Femeile arestate strigau dupa el: "Te iubim, te iubim!"

Vineri, 11 Aprilie 2014, ora 11:12 8087 citiri
Foto: ziuaconstanta.ro

In doza mica, retinerea de o noapte a primarului Constantei, Radu Mazare, se dovedeste un izvor nesecat de povesti despre oamenii intalniti de acesta acolo.

Mazare a oferit noi detalii despre sforaitul lui Dan Radu Rusanu, care "facea paturile sa tremure", si despre femeile aflate in arest.

"Vezi ma, Mazarica, ti-era frica de Madagascar, ca o sa te omoare, si uite tac-tu Basescu ce ti-a facut, te-a adus aici, in arest", i-a spus primarului Constantei bucatareasa arestului. "Manifestarile de simpatie au fost extraordinare", a povestit Radu Mazare la Antena 3.

Mazare: Sunt interceptat de cand e Basescu pe scaun. In Israel am fost la maciuci (Video)

"Erau femei acolo, inchise, care tipau 'Mazare, te iubim, te iubim!'", a relatat placut impresionat primarul Constantei, care a mai adaugat noi amanunte la povestea sforaitului antologic al fostului presedinte al ASF, Dan Radu Rusanu. "Cand a inceput sa sforaie tremurau paturile", si-a amintit Mazare.

Fiind insa intelegator "cu oamenii batrani", Mazare a spus ca a ales "sa nu-l sasaie, sa nu-l tataie" si l-a lasat sa doarma pe Rusanu.

Mazare n-a dormit in arest din cauza lui Rusanu: Bre, daca nu m-ai sforait, de m-a luat dracu'!

Mazare, care este acuzat de DNA de coruptie si de primirea unei mite de 175.000 de euro de la un om de afaceri pentru contractul de construire a cartierului cu destinatie sociala Henri Coanda, a fost retinut pentru 24 de ore, insa Curtea de Apel Bucuresti a luat decizia sa fie cercetat sub control judiciar.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Scrie pe Ziare.Com