Plangere penala pentru abuz in serviciu impotriva lui Radu Mazare

Miercuri, 31 August 2011, ora 20:24 2132 citiri
Foto: Arhiva

Prefectului judetului Constanta, Claudiu-Iorga Palaz, a anuntat miercuri ca va depune o plangere penala impotriva lui Radu Mazare pentru savarsirea infractiunii de abuz in serviciu contra intereselor personale.

Primarul Constantei este acuzat ca a eliberat o autorizatie de constructie pentru un spatiu comercial si birouri care pune in pericol un monument arhitectonic si istoric, informeaza Ziua de Constanta.

Este vorba de Geamia Hunchiar din Constanta, aflata in zona peninsulara, monument architectonic si istoric construit in a doua jumatate a sec. XIX de catre statul turc.

"Imi pare foarte rau si rosesc pentru faptele de care sunt raspunzatori alesii. Ma refer aici la Radu Mazare, care nu numai ca a autorizat ilegal o constructie ce aduce grave prejudicii monumentului si comunitatii musulmane din Constanta, dar nici nu s-a conformat deciziei instantei de judecata pronuntate de Curtea de Apel Constanta in luna iunie a acestui an, prin care au fost anulate autorizatiile de construire 1886/08.08.2008 si 8755/118/28.08.2008, emise abuziv. Intrucat primarul persista in nerespectarea si chiar sfidarea legii, voi depune plangere penala impotriva lui Mazare pentru savarsirea infractiunii de abuz in serviciu contra intereselor persoanelor", a declarat prefectul Palaz.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Scrie pe Ziare.Com