Mazare vrea un secretar de stat pentru Turism in ministerul liberalului Hellvig

Miercuri, 09 Mai 2012, ora 00:02
3331 citiri
Mazare vrea un secretar de stat pentru Turism in ministerul liberalului Hellvig

Radu Mazare intentioneaza sa o impuna pe Corina Martin, presedintele Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism, ca secretar de stat pe probleme de turism in Ministerul Dezvoltarii.

Ambitiile primarului din Constanta ar putea crea tensiuni in USL, mai cu seama ca portofoliul respectiv nu exista in organigrama ministerului revenit PNL.

"Plec acum la Bucuresti si ma voi intalni diseara cu Liviu Dragnea, care este delegat din partea premierului sa se ocupe de secretarii de stat si o sa discutam chestiunea secretarului de stat de la Turism. Inteleg ca de vreo doi-treni ani nu exista, insa ar trebui sa existe, dupa parerea mea, si propunerea o stiti care este, Corina Martin, presedintele Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism", a afirmat Mazare, citat de Realitatea TV.

El a spus ca nu stie daca noul ministru al Dezvoltarii Regionale si Turismului, Eduard Hellvig, este familiarizat cu domeniul turismului si ca acolo trebuie sa fie cineva care se pricepe.

"Eu nu stiu ce stie actualul ministru, tocmai asta e si ideea pentru care consideram ca trebuie sa ajunga cineva acolo care se pricepe. Eu nu am pretentia ca domnul Hellvig sa stie turism, dar cred ca e normal pentru a dezvolta turismul sa fie acolo mana lui dreapta un secretar care sa stie turism si madam Corina Martin stie turism si este si agreata de toata lumea", a mai spus liderul PSD Constanta.

In replica, ministrul Turismului, Eduard Hellvig, a replicat ca "nu e treaba lui sa-l multumesca pe Mazare"

"Nu este responsabilitatea mea sa-l multumesc pe domnul Radu Mazare. Responsabilitatea mea ca ministru in domeniul in care una dintre componente este si turismul este sa fac in asa fel incat sa raspund unei necesitati pe care Romania astazi o are. Nu o persoana, nu un partid, ci ma intereseaza sa avem capacitatea sa ne prezentam la niste standarde care ar trebui sa se impuna in secolul 21 in Romania", a spus Hellvig.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cererea lui Radu Mazăre de liberare condiţionată a fost respinsă. Ce șansă mai are fostul primar
Cererea lui Radu Mazăre de liberare condiţionată a fost respinsă. Ce șansă mai are fostul primar
Cererea lui Radu Mazăre de liberare condiţionată a fost respinsă miercuri, 17 aprilie, de Judecătoria Sectorului 4, dar decizia magistraţilor nu este definitivă. În cazul în care...
Radu Mazăre află astăzi dacă va scăpa din închisoare, după ce a executat mai puțin de jumătate din cei 9 ani
Radu Mazăre află astăzi dacă va scăpa din închisoare, după ce a executat mai puțin de jumătate din cei 9 ani
Judecătoria Sectorului 4 este aşteptată să se pronunţe miercuri în legătură cu cererea de liberare condiţionată formulată de fostul primar al Constanţei, Radu Mazăre. Primul termen...
#Eduard Hellvig, #Radu Mazare, #secretar stat Turism, #Corina Martin presedinte ANAT , #primar Constanta