Mazare: Stenogramele lui Voicu sunt doar discutii de carciuma

Vineri, 19 Martie 2010, ora 19:49
2555 citiri
Mazare: Stenogramele lui Voicu sunt doar discutii de carciuma
Foto: Ziua de Constanta

Primarul Constantei, Radu Mazare, sustine ca stenogramele din dosarul Catalin Voicu date publicitatii nu au semnificatiile acordate de presa, fiind doar "discutii de carciuma" in care "unul se lauda si unul asculta".

In schimb acestea dovedesc ca banii romanilor se duc pe inregistrarile facute de serviciile speciale puse sa ii urmareasca pe "inamicii lui Basescu".

"Nu am citit nicio stenograma dar ma intriga ca in perioada asta cand romanii mor de foame si suntem gata sa luam urma grecilor, noi, cu 1 miliard de euro, ca atata cheltuie serviciile, inregistram conversatiile de cafenea ale unor cetateni", a declarat Radu Mazare la Realitatea TV.

Acesta a mai spus ca din cate stie de la fratele lui, "inregistrarile sunt facute la carciuma", probabil de serviciile speciale.

"1 miliard de euro dati serviciilor speciale ca sa ne inregistreze pe noi, inamicii politici ai lui Basescu. Catalin Voicu putea sa fie si matol, putea sa se si laude, e o discutie de carciuma(...)Din cate am citit, unul se lauda si frate-miu zicea si el: 'da, da'", a adaugat Mazare, precizand ca nu ii gaseste nicio vina fratelui sau pentru ca "toti romanii se lauda, in fata nevestelor, colegilor, mare lucru".

Cu toate ca inregistrarile sunt facute in perioada in care PSD era inca la guvernare, Mazare spune ca Voicu si Alexandru Mazare discutau si ei ca "doi senatori amarati de opozitie".

Primarul recunoaste ca l-a votat in forurile de conducere ale PSD pe Catalin Voicu sa ajunga ministru de Interne, si asta pentru ca "stiam ca Oprea e o jitie vanduta lui Basescu, care e problema ?".

"In 2010 sunt de doua ori mai multi securisti in serviciile speciale decat pe vremea lui Ceausescu(...)E mai al dracu' decat acu' 20 de ani!(...) S-or fi intalnit, si care-i problema? Jipa asta (n.red: judecatorul Cristian Jipa)nu judeca absolut niciun dosar, nici de al meu, nici de al vreun cunoscut, nici nu i s-a cerut nimic. A cumparat frate-miu, a dat ceva, a cerut cuiva vreun favor? De aia am facut Revolutie, sa vorbim ce vrem", a mai spus Radu Mazare.

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#Radu Mazare stenograme Voicu, #dosar Catalin Voicu Mazare , #stiri Radu Mazare
Comentarii