Mazare: Pentru Boc primarii sunt fie negri, fie portocalii (Video)

Vineri, 30 Octombrie 2009, ora 13:12 2017 citiri

Cativa primari social democrati, printre care Radu Mazare si Gheorghe Nichita, au venit vineri la Palatul Parlamentului nemultumiti de faptul ca nu au primit suficienti bani pentru ajutoarele de caldura.

Saptamana trecuta, primarul interimar Emil Boc a semnat o hotarare de Guvern prin care a acordat subventiile pentru caldura, insa impartirea a fost facuta arbitrar, avand in vedere ca pentru Iasi s-au alocat doar 8 milioane de lei, a spus Dan Nica.

Primarul social democrat iesean a declarat ca este inadmisibil sa primeasca aceasta suma in conditiile in care locuitorii acestui oras risca sa ramana fara caldura din cauza datoriilor mari de la CET.

In cadrul intalnirii primarul orasului Constanta, Radu Mazare, a declarat ca acest gest este unul de dispret fata de cetateni, pentru ca ei au dreptul sa isi aleaga primarii.

"Sa arunci cu bani necesari tuturor romanilor pentru a trece iarna, sa ingropi in bani orasele care au primari portocalii este un dispret la adresa locuitorilor care au dreptul sa isi aleaga primarul. Banii s-au dat la Brasov, Arad, Botosani si alte orase unde primarii sunt portocalii. Din pacate pentru Boc primarii sunt fie negrii, fie portocalii", a declarat Mazare.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News