Mazare: O sa ma ocup de dosare si o sa stau la plaja. PSD, un partid cu lideri complexati

Vineri, 20 Martie 2015, ora 19:33
3235 citiri
Mazare: O sa ma ocup de dosare si o sa stau la plaja. PSD, un partid cu lideri complexati
Foto: Digi 24

Primarul Constantei, Radu Mazare, a vorbit, vineri, din nou despre decizia sa de a demisiona din toate functiile detinute in PSD.

Edilul a reiterat faptul ca in curand o sa renunte si la functia de primar si ca are dreptul sa aiba o viata.

"O sa ma ocup de dosare si o sa stau la plaja si n-o sa mai fac nimic pentru care sa imi inceapa iar procurorii anchete. In momentul asta, orice fac este luat si anchetat si nu mai vreau, am si eu dreptul la viata mea", a declarat Radu Mazare.

Primarul Constantei a povestit, din nou, in ce moment s-a decis sa isi dea demisia din toate functiile pe care le detinea in cadrul PSD.

Radu Mazare si-a dat demisia din toate functiile pe care le detinea in PSD

"Ieri, dupa ce m-am plimbat cu caiacul agale o ora si 50 (de minute - n.red.) - va spun exact - din Mamaia pana la Navodari, am avut timp sa ma gandesc si la masa l-am chemat pe domnul Fagadau: 'Vino, te rog frumos cu hartie, cu pix'. Am scris demisia, i-am dat-o si nu mai imi trebuie politica si in curand nu-mi va mai trebui nici administratie. Cred ca pana in vara, aproape sigur pana in vara", a precizat Mazare, adaugand ca sunt 90% sanse sa nu se razgandeasca.

Edilul Constatei a spus ca nu il mai intereseaza nici macar carele sau defilarile care au avut loc in ultimii ani in Mamaia.

"Nu conteaza ce vrea popoprul ca am si eu, familia mea, prietenii mei dreptul sa traim. Nu pot sa traiesc in fiecare zi cu geanta. Le multumesc oamenilor ca m-au votat atata amar de vreme. Ei eu mi-am dorit si am vrut sa fac bine cat am putut. Sigur uneori am si gresit. Dar vreau si eu sa traiesc. La vara fac 47 de ani. De zece ani tarai portile DNA-ului si raspund la fel si fel de acuzatii", a spus acesta, aratand deja celebra geanta neaga din ultimele zile.

Radu Mazare a amintit si vineri ca nu l-a sunat nimeni din conducerea partidului.

"V-am spus: este un partid el insusi si cu liderii lui complexati si timorati", a punctat edilul.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Mazare dosare DNA, #Mazare demisie stat plaja, #Radu Mazare demisie functie PSD, #Radu Mazare demisie , #primar Constanta
Comentarii
Poza cristoiu
cristoiu
rank 5
Poza MosGerila
MosGerila
rank 5
Il incurajez pe Mazare sa se bronzeze acum. La racoare bate