Mazare: O delegatie de americani si-a exprimat intentia de a cumpara Cazinoul

Vineri, 26 Octombrie 2012, ora 20:38
1939 citiri
Mazare: O delegatie de americani si-a exprimat intentia de a cumpara Cazinoul
Foto: Class

Primarul Constantei, Radu Mazare, a anuntat ca va organiza o licitatie internationala pentru vanzarea Cazinoului si ca o delegatie americana si-a exprimat deja intentia de a-l cumpara.

"Cazinoul va reveni municipalitatii, intrucat Guvernul nu s-a apucat de lucru intr-un an de zile, asa cum era prevazut in hotararea de Consiliu, in momentul in care am transferat Cazinoul. O sa demaram procedaura de vanzare prin licitatie internationala. O delegatie de americani a venit sa-si expime intentia pentru a cumpara cazinoul", a spus primarul.

Mazare a mai spus ca Primaria a alocat bani pentru o minima conservare a obiectivului. Acesta a afirmat ca valoarea Cazinoului va creste prin reabilitarea zonei peninsulare a orasului Constanta si a mentionat ca doreste, in plus, crearea unei zone fiscale speciale pentru cazinouri in Constanta, Mamaia si Sulina.

"Sunt doua aspecte majore. Unu: toate investitiile pe care noi le facem in zona municipala vor creste valoarea acestui obiectiv. Doi: sunt in studiu de a reusi sa fac o zona fiscala speciala pentru cazinouri in zona Constanta, Mamaia si Sulina.

Am avut aceasta discutie cu premierul, mi-a lasat liberatatea sa studiez aceasta zona fiscala speciala pentru cazinouri, cu o singura mentiune: sa nu intra in contradictie cu reglementarile europene", a spus Mazare.

Primarul Constantei a precizat ca pietele pe care vrea sa le acceseze prin cazinouri sunt Turcia si Rusia, unde cazinourile sunt interzise.

Primarul a facut declaratiile in cadrul unei conferinte de presa care a avut ca tema reabilitarea zonei peninsulare. La eveniment a fost prezent si Puiu Hasotti, ministrul Culturii.

"Conform legii, primaria are totala libertate de a face ceea ce crede de cuviinta si ceea ce crede ca este mai bine cu Cazinoul", a spus Hasotti.

"Eu cred ca, dupa 22 de ani, chestiunea cu 'nu ne vindem tara' trebuie sa dispara si din constiinta si din apucaturile noastre politice. Tot ce este bun pentru comunitate trebuie facut indiferent ca o face un investitor roman sau strain", a mai spus Hasotti.

Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Primele zboruri din spaţiul Schengen care vor ateriza duminică pe aeroportul Henri Coandă vor fi cele care vin de la Paris, Viena, Hamburg, Roma, Zurich, Munchen, Amsterdam şi Geneva,...
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Schema de plafonare și compensare la gaze și energie electrică se prelungește încă un an, urmând ca din aprilie 2025 să se revină treptat, timp de un an, la piața liberă, potrivit unei...
#cazino Constanta Mazare primar, #Mazare vanzare cazino Constanta , #primar Constanta
Comentarii
Poza MosGerila
MosGerila
rank 5
Deschid americanii un lacas pentru votantele din decembrie?
Poza Te-o
Te-o
rank 5
Mafiotul Constantei Mazare:niste americani vor sa cumpere cazinoul