Mazare: Ma astept sa vina mascatii sa ma ridice in orice moment

Marti, 15 Aprilie 2014, ora 17:53
3902 citiri
Mazare: Ma astept sa vina mascatii sa ma ridice in orice moment
Foto: obsrvator.ro

Primarul Municipiului Constanta, Radu Mazare, spune ca se asteapta sa fie retinut din nou, dupa ce DNA a sesizat Consiliul Superior al Magistraturii in legatura cu afirmatii ale acestuia care ar afecta independenta Justitiei.

"Pur si simplu sunt stupefiat si astept sa vina iar mascatii sa ma ridice", a declarat Radu Mazare pentru Antena 3.

"Eu m-am plans de conditiile de detentie, asta e presiune la adresa justitiei?! Sau e o afirmatie in care am spus ca fiecare va plati. Suntem in Saptamana Mare, asta cred eu. Asta crede majoritatea romanilor. Asta e presiune la adresa justitiei?!", s-a intrebat Radu Mazare.

Mazare n-a dormit in arest din cauza lui Rusanu: Bre, daca nu m-ai sforait, de m-a luat dracu'!

"Astept sa isi intemeieze cererea de bagare a mea la beci pe acest articol. Sunt chemat vineri la DNA si se urmareste sa nu mai scot niciun cuvant. Am recursul in Vinerea Mare, asa mi-a fost dat sa patimesc. Acum nu mai imixtioneaza politicul asupra justitiei, ci e invers", a declarat Radu Mazare.

DNA a sesizat miercuri CSM in legatura cu afirmatii facute de primarul Constantei, Radu Mazare, dupa ce acesta a fost eliberat sub control judiciar. Potrivit sesizarii depuse de procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, aceste declaratii au adus atingere "dreptului la imagine a magistratilor, cu consecinta afectarii independentei sistemului judiciar".

Radu Mazare cere evaluarea procurorului: O sa discut si in partid

Afirmatiile lui Radu Mazare citate de DNA in sesizarea catre CSM sunt: "Presiunile politice pe care le face DNA in toata tara si in mod special in Constanta sunt facute la ordin. Eu nu vreau raul nimanui si cand nu o sa mai fie presedintele Basescu nu o sa discut niciodata ca sa-mi plateasca" si "Fiecare va plati in fata lui Dumnezeu".

In plus, este prezentat si un citat dintr-un material realizat de Digi 24 in care se arata ca "Primarul Constantei, Radu Mazare, eliberat sub control judiciar, miercuri seara, in urma unei decizii a instantei supreme, a acuzat la iesirea din arestul Politiei Capitalei ca este o victima a procurorilor DNA si s-a plans de conditiile de detentie. Edilul a spus ca va pune in discutia partidului faptul ca procurorii care nu isi intemeiaza suficient de bine cazurile nu sunt responsabilizati".

Primarul Constantei este in acest moment eliberat si cercetat sub control judiciar intr-un dosar in care este urmarit penal de DNA pentru luare de mita.

DNA il acuza pe Radu Mazare ca a luat 175.000 de euro mita de la un om de afaceri pentru obtinerea unui proiect edilitar finantat de primaria Constanta.

Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Primele zboruri din spaţiul Schengen care vor ateriza duminică pe aeroportul Henri Coandă vor fi cele care vin de la Paris, Viena, Hamburg, Roma, Zurich, Munchen, Amsterdam şi Geneva,...
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Schema de plafonare și compensare la gaze și energie electrică se prelungește încă un an, urmând ca din aprilie 2025 să se revină treptat, timp de un an, la piața liberă, potrivit unei...
#Radu Mazare mascati arestare CSM DNA, #Mazare mascati CSM DNA ridicare, #Mazare ingrijorat ridicare arestare DNA , #DNA
Comentarii