Mazare, despre perchezitii: Eu m-am dat cu zmeul ieri, crezi ca am informatori la DNA? (Video)

Marti, 22 Aprilie 2014, ora 12:50 4056 citiri

Primarul Radu Mazare s-a prezentat marti la Politie, obligatia fiind stabilita in cadrul masurii controlului judiciar luate de instanta. Intrebat despre perchezitiile facute in cursul diminetii la domiciliile unora dintre directorii Primariei Constanta, edilul a spus ca nu stie nimic de asa ceva.

Perchezitii la directorii din primaria lui Radu Mazare UPDATE

"De unde sa stiu? Eu m-am dat cu zmeul ieri, alaltaieri am fost cu bicicleta. Crezi ca am informatori la DNA?", i-a raspuns el unei reporterite.

Anchetatorii DNA au facut, marti dimineata, mai multe perchezitii ce-i vizeaza pe unii directori din cadrul Primariei Constanta. Acestea au fost dispuse ca urmare a extinderii anchetei in cazul edilului Radu Mazare, care este cercetat pentru ca ar fi luat spaga pentru acordarea unei licitatii vizand construirea unui cartier de case sociale.

Vizati de perchezitii sunt directorii serviciului de Cadastru din cadrul Primariei Constanta, iar descinderile au loc la domiciliile acestora.

Litoralul, de 1 Mai

Detaliind activitatile de zilele trecute, Radu Mazare a spus: "M-am dat pe lacuri, pe balti. A fost senzatie! A fost prima oara cand m-am dat cu zmeul".

Primarul, care a facut recent o plimbare pe faleza, la Constanta, a explicat si cum ii asteapta litoralul pe turisti de 1 Mai: "Lucrarile sunt in toi. Mare parte din faleza va fi la stadiul de beton. Vor fi zone pietruite, dar nu in partea de nord", acolo unde vin turistii.

A.S.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Scrie pe Ziare.Com