Mazare, despre Nicusor Constantinescu: II este frig in inchisoare

Luni, 10 Noiembrie 2014, ora 16:59
4676 citiri
Mazare, despre Nicusor Constantinescu: II este frig in inchisoare
Foto: Arhiva ziare.com

Primarul Constantei, Radu Mazare, spune ca marti va merge la Spitalul Penitenciarului Rahova, pentru a-l vizita pe Nicusor Constantinescu, spunand ca acesta nu are medic oncolog si ca ii este frig, fiind nevoit sa doarma imbracat.

"As vrea sa ma duc sa-i fac maine o vizita. Este in spitalul penitenciarului de la Rahova, am inteles ca este ingrijit bine, dar nu are parte de ingrijire de specialitate, nu exista oncolog acolo, este frig si are voie la o vizita pe saptamana", a declarat Radu Mazare, la finalul sedintei Consiliului Local.

"Maine o sa mearga fata lui Smaranda sa-i duca haine pentru ca dorm imbracati. Eu am sa incerc ca dupa procesul de maine sa vad cumva sa merg impreuna cu Smaranda la el. Insa asta stiu ca a reclamat, a spus 'nu am ce sa le reprosez medicilor de aici, dar nu exista oncolog si vreau sa fiu tratat de oncolog, ca sunt bolnav de cancer'", a adaugat primarul Constantei.

Nicusor Constantinescu, arestat preventiv

Nicusor Constantinescu a fost retinut de autoritatile din Turcia martea trecuta, dupa ce Ministerul Justitiei a transmis documentele necesare pentru aducerea lui in tara, pentru a fi arestat preventiv in dosarele in care este judecat. El a revenit joi in tara, iar in aceeasi zi Tribunalul Bucuresti a confirmat mandatul de arestare emis pe numele sau.

A doua zi, si magistratii Tribunalului Constanta au confirmat mandatul de arestare pe numele presedintelui suspendat al CJ Constanta Nicusor Constantinescu, in dosarul in care acesta este judecat pentru ca nu a asigurat finantarea Centrului Militar Zonal Constanta.

Nicusor Constantinescu a ajuns in Romania. A fost retinut pe Aeroportul Otopeni (Video)

Nicusor Constantinescu a fost trimis in judecata de procurorii DNA in trei dosare penale. Intr-unul dintre acestea este acuzat ca nu a asigurat finantarea Centrului Militar Zonal Constanta, in altul ca nu s-a supus controlului Curtii de Conturi, iar in cel de-al treilea, pentru ca a atribuit nelegal terenuri.

ANRE demontează declarațiile ministrului Burduja privind energia alternativă: "Să se liciteze pentru aceste capacități"
ANRE demontează declarațiile ministrului Burduja privind energia alternativă: "Să se liciteze pentru aceste capacități"
Declarațiile ministrului Energiei, Sebastian Burduja, referitoare la ritmul extraordinar de instalare a fotovoltaicelor și eolienelor, au fost contrazise de președintele ANRE (Autoritatea...
Viitorul sumbru descris de Dan Barna (USR): "În 2025 vor fi din nou măriri de taxe pentru că nu mai au bani"
Viitorul sumbru descris de Dan Barna (USR): "În 2025 vor fi din nou măriri de taxe pentru că nu mai au bani"
Dan Barna lansează un atac la actuala guvernare care protejează în opinia sa "sinecurile şi pensiile speciale" pe care PSD şi PNL le plătesc în continuare. Aceste cheltuieli vor duce la...
#Mazare conditii inchisoare Constantinescu, #Mazare arestare Constantinescu , #primar Constanta
Comentarii
Poza DR.STRANGELOVE
DR.STRANGELOVE
rank 5
R
razek
rank 1
Sa-i schime gardienii. Sunt disponibili Ficior si Visinescu ca....