Mazare: Cineva sus-pus se ocupa cu importul etnobotanicelor

Vineri, 28 Ianuarie 2011, ora 22:16 2447 citiri
Foto: dulu.ro

Radu Mazare, primarul Constantei, sustine ca guvernul nu are interesul sa desfiinteze magazinele etnobotanice, deoarece o persoana "sus-pusa" se ocupa de importul acestor substante.

"Cineva, de undeva sus-pus, se ocupa cu importul acestor etnobotanice. Pai cum intra ele in tara? Cineva sus-pus care sustinea drogurile, cineva din zona aia, hai sa vedem, cu apa-apa, foc-foc, cine era pentru droguri?", a declarat, vineri, Radu Mazare, potrivit Mediafax.

Acesta este de parere ca traficul de substante interzise se face "sub obladuirea celor de la Guvern", deoarece guvernul este cel care interzice vanzarea anumitor produse.

Mazare a spus ca nu poate desfiinta magazinele etnobotanice, deoarece nu sunt autorizate de catre primarie si activitatea lor nu poate fi oprita. Primarul a adaugat insa ca va da o hotarare de Consiliu Local pentru interzicerea acestor magazine.

Guvernul a emis in 2010 o Ordonanta de Urgenta prin care a fost interzisa comercializarea a 36 de substante si plante asimilate drogurilor.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Comentarii
Poza alllinna
alllinna
rank 3
la cat de bine se vand , ma mir ca se mai vand in magazine, iau baietii banii la coltul strazii, ce magazin.