Mazare, cercetat de procurori pentru portul uniformei naziste

Luni, 27 Iulie 2009, ora 18:08 7118 citiri
Foto: Reuters

Radu Mazare, primarul Constantei, urmeaza sa fie cercetat de procurorii constanteni pentru arborarea de insemne naziste, dupa ce s-a imbracat in militar german in timpul unei prezentari de moda in statiunea Mamaia.

Adina Florea, prim-procurorul Parchetului de pe langa Tribunalul Constanta, a declarat ca a fost facuta o sesizare la Parchetul Instantei Supreme la adresa lui Mazare si ca luni Parchetul a declinat competenta procurorilor constanteni, informeaza Mediafax.

Cazul va fi cercetat de catre procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Constanta, a mai declarat Florea.

In cadrul paradei de moda "Mamaia Milano Nights" de la Cazino, Mazare si fiul sau au aparut costumati in nazisti, spunand ca ideea i-a venit din filmul "Operatiunea Valkyrie", in care un colonel incearca sa scape tara de sub dictatura unui nebun.

Dupa aceasta aparitie, Mazare a fost acuzat de antisemitism si reclamat la Parchet de Centrul pentru Monitorizarea si Combaterea Antisemitismului.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Comentarii
Poza Mihaela Cartis
Mihaela Cartis
rank 5
Stimata doamna prim-procuror Adina Florea, vorba unui personaj celebru al asa-zisei revolutii din 1989, "fa-te ca lucrezi".
Poza Mihaela Cartis
Mihaela Cartis
rank 5
Nene Apollo13, n-a purtat uniforma nazista pe strada, de acord, insa a fost o actiune mediatizata, cu public, care s-a vazut la tv si in presa!