Mazare: Basescu instaureaza si conduce un stat politienesc

Luni, 08 Martie 2010, ora 21:43 2547 citiri
Foto: constanteanul.com

Radu Mazare, primarul Constantei, al carui dosar "Mazare, nazist de parada" a fost redeschis, l-a atacat luni seara din nou pe seful statului, spunand ca nu face decat sa instaureze si sa conduca un stat politienesc.

"In tara in care nu s-a facut nimic anticriza, Basescu conduce si instaureaza un stat politienesc. Un miliard de euro se duc in serviciile secrete, se cumpara tehnica de ascultare si interceptare si au un singur scop: sa il urmareasca pe Mazare si poate candva vor reusi sa il bage", a declarat Mazare, la Antena 3.

Mazare a mentionat ca Israelul l-a iertat pentru gestul sau si ca, mai mult, i s-a transmis ca va fi sustinut daca romanii il vor ancheta in acest dosar.

Primarul Constantei a mentionat ca deja a fost si a dat declaratii in legatura cu pasiunea sa de a participa la prezentari de moda.

Dosarul primarului municipiului Constanta, privind defilarea, la o prezentare de moda de anul trecut, cu o uniforma de ofiter german a fost redeschis de Parchetul de pe langa Curtea de Apel Constanta.

Dosarul "Mazare, nazist de parada" a fost redeschis

Primarul Constantei, social-democratul Radu Mazare, a defilat in luna iulie a nului trecut, in cadrul unei prezentari de moda cu tematica militara, imbracat intr-o uniforma de ofiter german. Alaturi de el s-a aflat fiul sau, Raducu, acesta purtand o uniforma de ordonanta.

El si-a explicat gestul prin faptul ca a fost inspirat de filmul "Operatiunea Walkirie", unde personaj principal este, potrivit primarului Constantei, un ofiter german care voia "sa scape tara de un dictator nebun".

Ulterior, Radu Mazare si-a cerut scuze pentru ca a purtat uniforma de ofiter german, spunand ca nu a dorit "sa agreseze" pe cineva prin aceasta tinuta. "Eu am interpretat rolul unui ofiter care lupta impotriva lui Hitler. Acum, sigur, sunt unii care s-au simtit deranjati. In acest context, eu imi cer scuze in fata lor, pentru ca n-am vrut in niciun caz sa agresez pe cineva prin tinuta mea", a afirmat Radu Mazare.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News