Mazare are constiinta impacata de cand l-au iertat israelienii (Video)

Joi, 30 Iulie 2009, ora 22:52 2122 citiri

Edilul Constantei, Radu Mazare, a declarat ca nu il intereseaza cine a depus plangere la Parchetul General, in legatura cu uniforma nazista, deoarece el are constiinta impacata pentru ca israelienii l-au iertat.

Liderul PSD Constanta a precizat ca nu stie si nici nu il intereseaza cine a sesizat Parchetul, iar uniforma nazista, pe care a purtat-o la o prezentare de moda, a fost doar o forma de protest fata de dictatura hitlerista, anunta Antena 3.

"Am citit, ieri, (miercuri, n.r.) pozitia Ministerului de Externe israelian, care spune ca Israelul l-a iertat pe Radu Mazare si ma gandeam, in sinea mea, cum niste intelepti au inteles ca nu pot fi judecat doar dupa o aparenta, mai ales dupa ce mi-am cerut scuze, iar plangere la Parchet nu mi-au facut israelienii, ci mi-au facut romanii.

Sunt extrem de linistit cu atat mai mult cu cat cei care s-au simtit lezati, jigniti de aparitia mea, m-au iertat. Ca atare, eu, in interior, sunt linistit", a spus edilul Constantei.

Radu Mazare, primarul Constantei, urmeaza sa fie cercetat de procurorii constanteni pentru arborarea de insemne naziste, dupa ce s-a imbracat in militar german in timpul unei prezentari de moda in statiunea Mamaia.

Adina Florea, prim-procurorul Parchetului de pe langa Tribunalul Constanta, a declarat ca a fost facuta o sesizare la Parchetul Instantei Supreme la adresa lui Mazare si ca luni Parchetul a declinat competenta procurorilor constanteni.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News