Fiul lui Mazare, verificat de SRI la cererea Politiei

Luni, 08 Octombrie 2012, ora 17:18 3366 citiri
Foto:Econtext.ro

Raducu Mazare, fiul primarului Constantei, Radu Mazare, este verificat de Serviciul Roman de Informatii la cererea Politiei Rutiere, dupa ce, la 22 august, Jaguarul in care se afla a fost inregistrat pe A2 ruland cu 194 km/ora.

Masina lui Raducu Mazare a fost oprita de politisti, dar acesta a sustinut ca nu el conducea, ci prietenul care se afla alaturi. Din cauza faptului ca soarele batea in parbrizul automobilului, pe imagini nu se poate distinge figura persoanei care se afla la volan, scrie Adevarul.

Politistii au decis sa trimita imaginile la Institutul de Criminalistica, dar specialistii nu s-au putut pronunta in legatura cu persoana care se afla la volan, asa ca s-a cerut sprijinul SRI, institutie care detine aparatura mult superioara celei aflate in dotarea IGPR. Potrivit surselor din politie, pana in prezent, SRI nu a transmis niciun raspuns.

Cu doar o luna si jumatate inainte, Raducu Mazare ramasese fara permis, tot pe autostrada Bucuresti-Constanta, pentru depasirea limitei de viteza, insa carnetul de conducere i-a fost restituit, dupa ce a depus o contestatie in instanta.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Comentarii
Poza DR.STRANGELOVE
DR.STRANGELOVE
rank 5