Ce noroc ati avut, domnule Mazare! (Pamflet)

Autor: Dragos Dragoteanu - antreprenor
Joi, 10 Aprilie 2014, ora 17:16
2856 citiri
Ce noroc ati avut, domnule Mazare! (Pamflet)

De la "Oda Bucuriei", cantata la ultimul congres PSD, in ovatiile celor 5.000 de enoriasi prezenti la Sala Palatului, pana la noul slagar - "Oda puscariei", fredonat acum de liderii partidului, n-a fost decat un pas.

Spre cinstea lor, procurorii DNA au evitat in ultimul moment un posibil atentat in... Madagascar! Auzind de la insusi Radu Mazare ca ar urma sa fie mazilit de interlopi constanteni, procurorii au actionat instantaneu si l-au pitit pe celebrul primar de Constanta. Avand in vedere ca este eliberat sub control judiciar, mai protejat decat atat nu s-ar fi putut. Doamne ajuta!

Cea mai mare dezamagire pe care o traieste edilul constantean nu este insa retinerea sa. Faptul ca a fost deranjat de la masa, cand statea la soare, bine merci, la o terasa in Herastrau, i s-a parut inacceptabil de umilitor. Ce s-ar fi intamplat daca mascatii veneau sa-l ridice cand se dadea cu kite-ul pe valurile marii, la Mamaia?

Din toata aceasta patanie, unii pierd, altii castiga.

DNA-ul incearca sa prinda pestele cel mare cu un pestisor mic in botic. O spaga de numai 175.000 euro. Pai, domnilor procurori, eu la stirile cu spagi de sub 1 milion euro de caciula nici nu ma mai uit. Ce-i asta? Cu doar 175.000 euro, si in rate, vorbim de maruntis! E bataie de joc! La valoarea primarului, ma asteptam la cateva milioane de parai.

Apoi, in locul cheilor pe care le vedeati expuse in mainile proprietarilor care ofera camere spre inchiriere, la fiecare intrare in oras si in statiuni, din respect pentru fericitul primar care a scapat neasasinat in Madagascar, vor zdrangani catuse, pe post de breloc. Evaziunea fiscala va scadea vizibil la Constanta si cei care vor risca sa vina si in aceasta vara pe litoralul romanesc vor avea din start 10% reducere la cazare, in semn de omagiu pentru primarul scapat momentan de parnaie.

Tragedia perlei Marii Negre este alta. Doamnelor si domnilor (domnisoarele sunt excluse!), viata de noapte pe litoral poate fi naspa in aceasta vara, daca, Doamne fereste, DNA il ascunde din nou pe Radu Mazare. In loc de care alegorice ticsite cu stripteuze, ma tem ca ar putea defila un dric cu simbolul DNA. In loc de pitipoance dezbracate si in extaz pe margine, mobilul ar putea fi insotit de cateva babute care locuiesc chiar in campusul social Henri Coanda, construit de Mazare impreuna cu partenerul sau evreu. Un sobor de preoti ar putea veni voluntar in locul tinerilor hipioti care anul trecut erau in delir cand au vazut dansatoarele de samba, dand din buric, mai ceva ca simbolurile de la pacanele.

Si tristetea nu se opreste aici. Mamaia, proiectul etalon de statiune sexuala, este in pericol. Pana la finalizarea ultimului proces penal al distinsului primar, moldovencele sezoniere vor purta numai slipuri negre. Toti salvamarii vor intra in abstinenta sexuala, de necaz ca nu-l mai au pe Raducu alaturi de ei. Weekend-urile bucurestenilor cu bani se vor prelungi pana lunea, sfidandu-l pe Ponta, ca nu a scumpit suficient benzina.

Colac peste pupaza, dupa ce vor castiga detasat alegerile europarlamentare de pe 25 mai, reprezentantele sexului frumos, fanele PSD, vor face plantoane toata vara, pana toamna tarziu, la alegerile prezidintiale din noiembrie, ca sa-si demonstreze atasamentul pentru Radu Mazare. Daca Primaria Constanta va sista sponsorizarile estivale, interlopii din Contanta, aceiasi care se pare ca i-ar fi pus gand rau primarului, vor face cheta pentru aducerea unui lot largit de indigene, care sa dea din fund pe plaja in locul braziliencelor.

Politicienii care s-au opus fatis legiferarii prostitutiei isi vor reevalua pozitia fata de acest fenomen, dand o mana de ajutor guvernului. Presat de deficitul bugetar si incasarile tot mai mici la buget, Victor Ponta va da o ordonanta de urgenta in guvern pentru deschiderea in avans a actualului sezon de vara.

Toti simpatizantii PSD care vor ajunge pe litoral vor face un efort suplimentar si se vor ruga in genunchi cu fata spre mare, in speranta ca un vapor cu steagul DNA pe catarg va veni din larg cu toti puscariasii politici ai partidului.

Pentru ca domnului Radu Mazare i-a placut intotdeauna rolul capitanului Jack Sparrow, jucat de Johnny Depp, votantii PSD pot visa cu ochii deschisi la o noua minune: un vapor venit din larg, cu steagul DNA, purtandu-i spre libertate pe toti puscariabilii partidului. In fruntea corabiei ar putea fi insusi primarul Constantei.

Ce vis frumos! Unul tot cu fete. Mai exact, Fata Morgana.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Vizita președintele României, Klaus Iohannis, în Coreea de Sud. Vor fi semnate colaborări pe apărare și energie nucleară
Vizita președintele României, Klaus Iohannis, în Coreea de Sud. Vor fi semnate colaborări pe apărare și energie nucleară
Preşedintele Klaus Iohannis va efectua, săptămâna viitoare, de luni până miercuri, o vizită oficială în Republica Coreea, la invitaţia omologului său, Yoon Suk Yeol, informează...
PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a afirmat, joi seară, că, în acest moment, Cătălin Cîrstoiu este candidatul alianţei PSD-PNL, dar acesta trebuie să clarifice public toate aspectele care...
#retinere Radu Mazare, #retinere primar Constanta, #Radu Mazare mita , #retinut