Cuplul Vanghelie-Mizil, subiect de barfa intre Mazare si Iliescu

Miercuri, 08 Februarie 2012, ora 22:533566 citiri
Cuplul Vanghelie-Mizil, subiect de barfa intre Mazare si Iliescu
Foto: oananiculescumizil.wordpress.com

Liderul PSD Constanta, Radu Mazare, a povestit, miercuri, in fata presei, o discutie avuta cu presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, pe subiectul noii relatii amoroase dintre Marian Vanghelie si deputatul Oana Niculescu Mizil.

De ce il iubeste Oana Niculescu Mizil pe Vanghelie: Barbatia, onestitatea, ambitia

Mai exact, Radu Mazare a fost intrebat de jurnalisti ce anume a discutat cu Iliescu inaintea sedintei CEx a PSD, curiozitate care a starnit amuzamentul mai multor lideri social-democrati prezenti la discutie.

"Il barfeam pe Vanghelie (...) Ii spuneam ca, acum un an, Vanghelie imi spunea 'Eu, cu familia, eu cu sotia, eu cu nu stiu ce...'. Si, cand ma uit acuma, mitinguri, Piata Universitatii, nu stiu ce... Si el cu iubirea!", a raspuns Mazare, referindu-se la noua relatie amoroasa a lui Vanghelie cu colega sa de partid, Oana Mizil.

Vanghelie recunoaste relatia cu Oana Mizil: Suntem impreuna de cateva luni

Intrebat, miercuri, de jurnalisti daca se supara pe Radu Mazare pentru ca a cochetat cu "iubita lui", Oana Niculescu Mizil, Marian Vanghelie le-a raspuns reporterilor ca se supara pe ei.

"Ma supar pe voi! Ma supar pe voi, vorbesc serios. Nu va mai raspund niciodata daca ma mai intrebati asa ceva. Suntem colegi, ce naiba? Ma supar pe voi!", le-a spus Vanghelie jurnalistilor.

Amintim ca deputatul PSD Oana Niculescu Mizil a recunoscut, in urma cu aproape o luna, relatia cu Marian Vanghelie. Mizil a explicat si ceea ce a atras-o la edil: "Barbatia, onestitatea, ambitia".

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News