Agathon: Cazinoul din Constanta poate fi facut restaurant de lux

Joi, 19 Mai 2011, ora 09:08 1539 citiri

Radu Mazare, primarul din Constanta, a anuntat ca este dispus sa vanda cazinoul din oras. Pe de alta parte, Dan Matei Agathon, fostul ministru al Turismului, se declara sceptic ca vor veni "investitorii primaverii", in plina criza.

"S-au mai incercat cateva tentative de a face ceva acolo. Eu il pusesem, impreuna cu alte patru cazinouri semnificative din Romania, intr-un proiect intial, 'Tinta Roiala'.

Incercam sa aduc un brand din afara, american, si sa le utilizeze pe toate cinci odata. Nu a iesit, pentru ca erau spatii foarte mari si pentru ca fiecare cazinou apartinea primariilor, care nu voiau sa faca nimic", a explicat Dan Matei Agathon.

Agathon este de parere ca singura solutie pentru exploatarea acestui obiectiv turistic este transformarea intr-un restaurant.

"Un restaurant de lux, sub o franciza de afara. Este un restaurant care se preteaza la o atmosfera retro si la doamne in rochii lungi", apreciaza fostul ministru. Citeste mai multe despre Agathon: Cazinoul din Constanta poate fi facut restaurant de lux pe Business24.ro.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Scrie pe Ziare.Com