Derapaj grav al pesedistului Radu Cristescu: „Locul UDMR este la bordel; Un grup de curve politice”

Vineri, 16 Iunie 2023, ora 11:28
10226 citiri
Derapaj grav al pesedistului Radu Cristescu: „Locul UDMR este la bordel; Un grup de curve politice”
Deputatul PSD Radu Cristescu a mai facut astfel de derapaje și în trecut FOTO Facebook / Radu Cristescu

Deputatul PSD Radu Cristescu a lansat un mesaj extrem de dur la adresa UDMR după ce formațiunea a ieșit din coaliția de guvernare. Social-democratul îi face pe membrii maghiari „boarfe” și afirmă că locul lor „potrivit de muncă” este „pe centură”.

Radu Cristescu a publicat inclusiv o fotografie în care apar liderul UDMR Kelemen Hunor și premierul Ungariei Viktor Orban, și scrie că „Transilvania nu e moșia curvelor UDMR, nu e a lui Orban, nu poate fi condusă de la Budapesta”.

Acesta scrie despre UDMR că ar prea mulți reprezentanți în Parlamentul României și îi acuză că s-au „agățat” de toate guvernările pentru a „suge bani și avantaje”

„Au forțat legi de-a lungul timpului care le permit să intre în parlament în condiții lesnicioase, de care alte partide nu au avut parte. Etnia maghiară trebuia să aibă, ca alte minorități, 2-3 reprezentanți în parlament, nu cu zecile. S-au victimizat la cancelariile străine, au denunțat, au raportat, au turnat, iar Occidentul i-a mîngîiat mereu pe cap, ca pe oropsiții nației.

În fapt, UDMR nu a fost niciodată oropsita, ci privilegiata nației. A atîrnat de mai toate guvernările, de ieșiseră și bancuri pe tema asta, a supt bani și avantaje de peste tot, iar liderii ei, nu puțini, au devenit miliardari. Nu le-a păsat de propria etnie, Harghita și Covasna sunt cele mai sărace județe, cu cei mai mulți bătrîni pensionari, pentru că tinerii lor au plecat în bejenie”, afirmă Radu Cristescu pe Facebook.

Atac dur la adresa UDMR

Mai departe, Cristescu afirmă despre UDMR că locul lor „este la bordel” și acuză formațiunea maghiară că a devenit „coada de topor a Ungariei”, referindu-se la membrii săi drept „curve”

„Locul UDMR este la bordel, unde adastă curvele! Pentru că UDMR asta este! Un grup de curve politice care după revoluție și-au înființat propriul bordel și cu el își atrag clientela. Iar clientela lor a fost, din păcate, mai toate partidele românești post-decembriste, prea slabe să ridice tonul și să le arate care le e locul.

UDMR a devenit, finalmente, coada de topor a Ungariei în Transilvania, și face tot ce poate pentru a transmite urbi et orbi că e pămînt unguresc. Și iarăși ne-am dovedit prea slabi. Am lăsat curvele să-și facă mendrele, să-și ridice peste tot monumente, inclusiv unor criminali de război, să pună mîna pe castele, păduri, stațiuni, cu stipendiere grasă de la Budapesta, pe față sau pe sub masă. Ne vopsesc bornele și crucile în culorile Ungariei, își fac ONG-uri, defilează, intimidează, amenință, terorizează, ne scuipă în ochi. Extremiști, teroriști, iredentiști, șovini, expansioniști”, mai afirmă deputatul PSD.

Cristescu acuză în continuare „boarfele udemeriste” că „s-au obrăznicit” și susține că locul lor este„pe centură”.

„Am așteptat prea mult, am tolerat prea mult. Transilvania nu e moșia curvelor UDMR, nu e a lui Orban, nu poate fi condusă de la Budapesta. Boarfele udemeriste s-au obrăznicit prea mult. Au ajuns amenințare fățișă la siguranța națională. A sosit vremea să le arătăm care le e statutul și locul potrivit de muncă: centura! E dur ce spun, dar am tolerat prea mult, în numele a tot felul de interese naționale care s-au dovedit, de fapt, extra-naționale. Aruncarea curvelor peste bordul guvernării e cea mai bună veste, pentru mine”, a mai afirmat deputatul.

Cum se votează cu urna mobilă. BEC a stabilit regulile pentru alegeri
Cum se votează cu urna mobilă. BEC a stabilit regulile pentru alegeri
Biroul Electoral Central a stabilit, vineri, 26 aprilie, măsurile pentru exercitarea dreptului de vot prin intermediul urnei speciale la alegerile din data de 9 iunie, menţionând, între altele,...
Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Fostul preşedinte Traian Băsescu afirmă că liderii celor două mari partide din România, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, nu se pot compara ”ca şi calibru” cu unii dintre predecesorii...
#radu cristescu, #deputat PSD, #UDMR, #guvernul ciolacu , #stiri PSD