PSD depune motiune impotriva lui Radu Berceanu

Miercuri, 07 Aprilie 2010, ora 15:10
2229 citiri
PSD depune motiune impotriva lui Radu Berceanu

PSD va depune miercuri, la ora 15.10, o motiune simpla impotriva ministrului Transporturilor, Radu Berceanu. In acelasi timp pesedistii cer infiintarea unei comisii parlamentare care sa ancheteze modul in care Radu Berceanu a distribuit contractele pentru infrastuctura.

"In scurt timp PSD va depune o motiune pe Transporturi, pe Berceanu. Speram ca si colegii nostrii de la PNL sau PD-L sa voteze comisia de ancheta care sa investigheze toate furturile care se intampla in zona infrastructurii.

Vrem sa vedem cine e responsabil din PD-L pentru banii dati la infrastructura. Daca cei de la UDMR si PD-L vor dori sa fie complici vom reusi sa dezbatem aceste probleme pe alte cai diplomatice. Daca nu sunt complicii lui Berceanu ar trebuie sa voteze aceasta comisie care ar putea sa descopere cifre si date foarte reale. Ne dorim ca si colegii nostrii de la Putere sa participe si ei in comisie, nu este o comisie a Opozitiei ci a celor care nu au furat si nu sunt complicii lui Berceanu", a declarat miercuri liderul PSD.

Motiunea initiata de PSD contra lui Radu Berceanu a fost semnata si de cativa liberali.

Victor Ponta a spus ca PSD va vota motiunea pe Educatie depusa de PNL.

"Noi avem propria versiune a legii Educatiei fara modificarile de ultima secunda a lui Funeriu si Miclea. Daca exista bunavointa va fi votata si aplicata pe termen de 10 ani", a mai precizat liderul PSD.

Pe de alta parte, liderul social-democrat a spus ca va sustine si demersul PNL, in privinta infiintarii unei comisii de ancheta cu privire la analizarea raporturilor dintre finantatorii PDL si contractele cu institutiile publice obtinute de acestia.

"Am adresat o provocare, pe care vad ca Crin Antonescu este primul care raspunde la ea, aceea de a avea finantare transparenta a partidelor politice. Vor veni alte campanii electorale. PDL a castigat ultimele campanii electorale platind si folosind foarte multi bani si acum incearca sa-i recompenseze pe cei care au dat toti acesti bani", a explicat Ponta.

Marcel Ciolacu, după ce a scos Buzăul din Moldova: ”Sunt român, mama era din Tecuci...”
Marcel Ciolacu, după ce a scos Buzăul din Moldova: ”Sunt român, mama era din Tecuci...”
Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a revenit cu precizări după ce a declarat că ”Buzăul nu e în Moldova”. Afirmația a fost făcută în legătură cu autostrada care va lega Moldova de...
Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a afirmat, întrebat despre situaţia de la Slănic, Prahova, unde o stradă s-a surpat, formându-se un crater de doi metri, că a fost făcut un drum peste o mină....
#PSD motiune Radu Berceanu, #infiinta comisie ancheta Berceanu , #stiri Radu Berceanu