Politicienii se cearta pe taiatul panglicilor

Duminica, 03 Iulie 2011, ora 09:30
1541 citiri
Politicienii se cearta pe taiatul panglicilor
Foto: Arhiva

Radu Berceanu o ataca pe Anca Boagiu si sustine ca nu a facut nimic in plus de cand a fost numita in fruntea Ministerului Transporturilor, ci doar taie panglici la proiectele incepute de el.

Democrat liberalul s-a aratat indignat de faptul ca nu a fost invitat la inaugurarea unor proiecte incepute de el si ca angajatii de la minister nu mai au voie sa discute cu el.

"Din minister nu te poate chema nimeni (inaugurare n.red.), caci daca vorbeste cineva din minister cu mine il da afara. Fiecare dupa fire, dupa port. Pentru lucrurile la care am fost acolo, nu neaparat sa ma cheme, dar cred ca se putea spune ca lucrarea a fost inceputa in anul cutare si s-a construit cutare", a declarat democrat liberalul, informeaza Adevarul.

Radu Berceau sustine ca Anca Boagiu nu a realizat niciun proiect cu fonduri europene.

"Ceea ce este la nivel public despre fondurile europene este una, iar ceea ce este in realitate este alta. Pana una-alta, doamna Boagiu nu a facut niciun proiect de-al ei. Ea a facut licitatii la proiectele pregatite de mine", a adaugat fostul ministru al Transporturilor.

Nu doar Anca Boagiu este criticata ca se lauda cu proiectele altora, ci si premierul Emil Boc, care a fost propus de deputatul PNL Horia Uioreanu pentru "Foarfeca de diamant".

"Dupa ce a terminat cu bugetarii, prim-ministrul a trecut la taieri de panglici. Numarul inaugurarilor la care a participat si cel al panglicilor taiate de acesta l-ar face invidios pana si pe Nicoale Ceausescu", sustine liberalul.

Emil Boc i-a replicat lui Uioreanu ca pe vremea guvernarii lor "foarfecele au ruginit pentru ca nu au avut ce sa taie".

"Pe vremea liberalilor, cand au avut cea mai mare crestere economica a tarii, au ruginit foarfecele pentru ca nu au avut ce sa taie si au ramas ridicoli in istorie cu cinci kilometri de autostrada inaugurati. Normal ca pe vremea lor foarfecele au ramas in sertare si erau ruginite", a precizat seful Executivului.

Nicușor Dan tocmai a dat cărțile pe față. De ce și-a dat demisia din USR, partidul pe care l-a creat
Nicușor Dan tocmai a dat cărțile pe față. De ce și-a dat demisia din USR, partidul pe care l-a creat
Nicușor Dan a dat cărțile pe față după ani buni. Primarul Bucureștiului a explicat de ce a ieșit din USR, partidul pe care l-a fondat. Ruptura dintre Nicușor Dan și USR a surprins pe...
Candidatura Dianei Şoşoacă la Primăria Capitalei a fost respinsă. „Eu nu am anunţat niciodată public că voi candida. E un ordin de la Marcel Ciolacu”
Candidatura Dianei Şoşoacă la Primăria Capitalei a fost respinsă. „Eu nu am anunţat niciodată public că voi candida. E un ordin de la Marcel Ciolacu”
Biroul Electoral de Circumscripţie nr. 42 Municipiul Bucureşti a respins candidatura Dianei Şoşoacă, preşedintă a partidul S.O.S. România, pentru funcţia de primar general al Capitalei,...
#Radu Berceanu Anca Boagiu, #Emil Boc Horia Uioreanu, #scandal taiat panglici proiecte , #Emil Boc