Boc, somat sa-l remanieze pe Berceanu

Luni, 23 August 2010, ora 21:131772 citiri
Boc, somat sa-l remanieze pe Berceanu

Senatorul PSD Marius Sorin Bota ii cere premierului Boc, intr-o scrisoare deschisa, sa-l schimbe din functie pe ministrul Transporturilor, Radu Berceanu.

"Sper totusi ca, citind aceasta scrisoare sa intelegeti ca e momentul de a lua in septembrie o decizie istorica atat pentru tara, cat si pentru partidul pe care il conduceti, aceea de a-l schimba din functie pe acest ministru incompetent al transporturilor", precizeaza Bota in scrisoarea adresata lui Boc si remisa luni Ziare.com.

Motivele invocate pentru demiterea lui Berceanu sunt faptul ca nu a demarat niciun proiect important si ca "toate proiectele pe care reuseste sa le finalizeze sunt incepute din perioada guvernarii PSD, nu exista nici un proiect nou, gandit, finantat si inceput de ministrii pe care dumneavoastra i-ati inscaunat", precizeaza Sorin Bota.

Bota incheie scrisoarea cu o avertizare, "In ceea ce priveste utilizarea banilor nerambursabili din fonduri europene, fiti convins domnule Prim-ministru ca nici in acest an nu vom trece bariera celor 2% fonduri utilizate in toata infrastructura de transport (rutier, feroviar, aeroportuar si naval)".

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News