Berceanu: Senatorii PD-L care au parasit partidul, lipsiti de experienta politica

Marti, 24 August 2010, ora 21:121506 citiri
Berceanu: Senatorii PD-L care au parasit partidul, lipsiti de experienta politica

Senatorii PD-L care au parasit partidul sunt lipsiti de experienta politica si nu au inteles ca politica este un sport de echipa, de lunga durata, a declarat marti, la Senat, ministrul Transporturilor si Infrastructurii, Radu Berceanu.

"E ca la formula 1 - un an de zile se tot fac tot felul de curse si abia la sfarsit se stabileste cine este castigatorul. La noi, e o problema de patru ani de zile si nu poti, la prima chestie care ti se pare mai convenabila, sa pleci, sa te faci independent", a afirmat Berceanu.

El a subliniat ca, acest lucru se aplica tuturor parlamentarilor care trec de la un partid la altul, in ultimii 20 de ani, de cand e parlamentar, sustinand ca stie cel putin 300 de astfel de cazuri de senatori si deputati.

"Am aceeasi parere despre toti, si despre cei care am venit la noi si despre cei care au plecat de la noi si cand eram mici, si cand eram mari, si cand eram slabi si cand eram puternici. Cand esti intr-o echipa, mergi cu acea echipa, asa cum striga galeriile si la bine si la rau. Nu poti sa te situezi tot timpul de partea celor care crezi tu ca au un castig", a afirmat Berceanu.

Senatorul George Severin si-a anuntat, marti, in plenul Senatului, demisia din cadrul PD-L, dupa mai multe luni in care a avut o atitudine contrara liniei grupului PD-L. Este al doilea senator PD-L care paraseste grupul anul acesta, dupa Iulian Badescu, care a ales sa se afilieze grupului PSD.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News