Berceanu: Ponta are fracturi de logica, nu stiu cand are timp sa fie si premier

Sambata, 19 Mai 2012, ora 10:21
2882 citiri
Berceanu: Ponta are fracturi de logica, nu stiu cand are timp sa fie si premier
Foto: B1 Tv

Senatorul PDL Radu Berceanu considera ca Victor Ponta isi petrece prea mult timp la televizor si cu polemici si "nu mai are timp sa mai fie si prim-ministru". Totodata, parlamentarul democrat liberal considera ca premierul are "fracturi de logica la interval prea scurt".

"Victor Ponta a ajuns prim-ministru, dar nu mi-l imaginez eu acolo. In primul rand, am fost colegi in prima parte a Guvernului Boc, era ministru pentru relatia cu Parlamentul si venea foarte rar. (...) Nu prea era foarte la curent cu lucrurile.

Apoi eu il stiu de la inceputul carierei politice si e un tip cu foarte multe inclinatii catre polemici, televiziune, ceea ce se si vede in aceste doua saptamani de cand e prim-ministru, e de dimineata pana seara la televiziuni. Nu stiu cand mai e si prim-ministru, asa ca in continuare nu mi-l imaginez. Dar este", a afirmat Radu Berceanu, vineri seara, invitat la B1 Tv.

Presedintele PDL Dolj a spus ca Victor Ponta uita "foarte in scurt" lucrurile pe care le-a promis, adaugand ca acesta are "fracturi de logica la un interval prea scurt" de timp.

"Ma amuza ca, in primul rand, are niste fracturi de logica la un interval prea scurt, politicienii mai au apucatura sa mai uite ce au promis mai demult si le mai schimba asa, in conformitate cu cerintele momentului sau cu cerintele electoratului, dar asta se intampla in general la intervale foarte lungi.

La Victor Ponta lucrurile sunt foarte in scurt. De exemplu, cu cateva zile inainte de motiunea de cenzura zicea ca Romania este intr-o situatie dezastruoasa, acest Guvern nenorocit Boc a facut, a bagat, s-a imprumutat, a nenorocit.

Acum se duce la presedinte si la guvernatorul BNR si declara Va rog sa va linistiti, Romania este intr-o situatie economica foarte buna, stabila, n-avem nicio problema, sunt mici chestiuni cu cursul, dar daca ne uitam la zlot stam foarte bine", a declarat Berceanu, ironic.

"E greu sa fii prim-ministru, poate nici nu e constient ca e premier"

Senatorul PDL crede ca premierul Ponta a ajuns la concluzia ca este mai greu sa fie prim-ministru decat sa faca parte din Opozitie si ca acum trebuie sa fie atent la tot ce spune, pentru ca influenteaza pe toata lumea.

"A ajuns probabil si el la concluzia ca este mult mai greu din teren decat din tribuna. Probabil i s-a spus Fii atent ca acum esti prim-ministru, tot ce spui tu influenteaza bursa, influenteaza presa, influenteaza investitorii, cursul.

Nu sunt foarte convins ca este constient ca e premier. In anumite momente se vede ca a inceput sa aiba apasarea asta. Ce spune un prim-ministru se ia in calcul de catre toti investitorii, de catre ambasade, se transmite.

Cand esti prim-ministru sau ministru, nu mai e ca in Opozitie sau ca la partid, cand poti sa mai spui niste chestii. Am fost foarte socat de ce a spus cel care acum este prim-ministru despre Sarkozy. A spus niste lucruri absolut de neimaginat si de neacceptat. Singurul lui noroc e ca nu a iesit Sarzkoy. In Franta, indiferent cine iese, aceste lucruri nu se trec cu vederea", crede fostul ministru al Transporturilor.

Referindu-se la decizia de a renunta la viata de parlamentar, Radu Berceanu a vorbit despre inceputurile sale in Parlament, precizand ca "acolo erau, spre deosebire de parlamentele urmatoare, personalitati si se dezbatea. Nu prea erau partide, tabere, ai tai te sustineau. Acolo era fiecare cu ideilie lui, cu dezbateri pana seara".

"Cred ca este suficient, din punctul meu de vedere. Am vazut atatia care vor sa stea in Parlament sau in functii de-astea pana ii ia la Sfantul Ion. Eu mai am si alte lucruri de facut in lume si cred ca e bine sa mai vina altii", a conchis senatorul democrat liberal.

Marcel Ciolacu închide subiectul programului magazinelor în weekend. „Nu este oportun”
Marcel Ciolacu închide subiectul programului magazinelor în weekend. „Nu este oportun”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a declarat joi, 28 martie, că semnalele primite din rândul societăţii arată clar că nu este oportun ca magazinele să fie închise în weekend. "În...
Conspirația „George Soroș”, din nou în România, în plin an electoral. Reacția nervoasă a lui Cioloș, întrebat dacă miliardarul se află în spatele partidului său
Conspirația „George Soroș”, din nou în România, în plin an electoral. Reacția nervoasă a lui Cioloș, întrebat dacă miliardarul se află în spatele partidului său
Europarlamentarul REPER Dacian Cioloş a declarat la Iaşi, după ce a fost întrebat de un bărbat dacă în spatele partidului din care face parte se află George Soros, că nu s-a întâlnit...
#Radu Berceanu declaratii Ponta, #Berceanu declaratii Ponta premier, #Ponta polemici televizor, #Ponta timp prim ministru, #Radu Berceanu critici Ponta , #PDL