Berceanu: Oltenii incep sa devina pedelisti de categoria a doua

Duminica, 28 Noiembrie 2010, ora 19:42
1446 citiri
Berceanu: Oltenii incep sa devina pedelisti de categoria a doua

Liderul PD-L Dolj, Radu Berceanu, proaspat reales duminica in aceasta functie, este de parere ca oltenii incep sa devina "pedelisti de categoria a doua" in ceea ce priveste reprezentarea in institutiile centrale. Berceanu ssutine ca viitoarea conducere a PD-L trebuie sa tina cont, cand se impart functii la nivel central, de numarul de voturi obtinut de filiale.

"Am vazut de foarte multe ori clasamente facute numai pe procente, dar nimeni nu a iesit ceva in alegeri pe procente. Oricine a castigat ceva, a castigat pe numar de voturi. Presedintele Traian Basescu a castigat ultimele alegeri prezidentiale pe voturi, nu pe procente", a afirmat liderul PD-L Dolj, la Consiliul de Coordonare al organizatiei, potrivit Mediafax.

"Sunt lucruri de corectitudine, pe care nu le poate combate nimeni si care ne vor aduce succes electoral. Viitoarea conducere centrala trebuie sa se uite si din punctul asta de vedere pentru ca la alegerile locale din 2008 PSD a facut o unitate separata pentru alegerea presedintelui CJ Dolj.

Au avut doua conduceri de campanie electorala. Una pentru toata tara, alta pentru Dolj. Au avut in 30 de zile 11 vizite. Ion Iliescu a venit de doua ori in 30 zile. Noi am avut zero vizite. Ne-am descurcat noi oltenii asa, cum am putut. Observ ca incepem sa devenim pedelisti de categorie spre a doua. Nu cred ca trebuie sa lasam sa se mearga spre aceasta directie, pentru ca este rau pentru partid", a mai spus Radu Berceanu.

Radu Berceanu a fost reales presedinte al PD-L Dolj

Fostul ministru al Transporturilor, Radu Berceanu, a fost reales, duminica, in functia de presedinte al organizatiei Partidului Democrat-Liberal Dolj, fiind votat de 419 delegati din cei 542 care au participat la lucrarile Consiliului de Coordonare Judetean Dolj.

Contracandidatul acestuia, deputatul Gelu Visan, a primit 113 voturi, cele mai multe provenind de pe Colegiul Bailesti, acolo unde acesta a candidat pentru postul de deputat. Lucrarile au fost supervizate de Adriean Videanu, prim-vicepresedintele PD-L.

Dupa ce a fost reales Berceanu le-a spus participantilor la reuniune ca dusmanii partidului nu se afla in sala, ci in afara ei, si le-a cerut membrilor PD-L sa explice oamenilor efectele pozitive ale constrangerilor economice.

"Trebuie cu totii sa mergem impreuna. Dusmanii, adversarii nu se afla aici in sala, ci in afara si pentru lupta politica cu ei trebuie sa ne pregatim cu adevarat si sa fim puternici si uniti ca sa castigam.

Ne asteapta niste incercari grele si o perioada grea si am vrut sa fim in contionuare impreuna sa verificam ca putem sa explicam oamenilor de ce, putem sa aratam oamenilor, care sunt efectele pozitive ale acestor doi ani de constrangeri si sa avem succesul electoral pe care il meritati, pe care il meritam", a declarant Radu Berceanu, dupa aflarea rezultatelor votului.

Berceanu a mai precizat ca, in urmatoarele luni, filiala doljeana a PD-L trebuie sa isi identifice candidatii pentru alegerile locale.

Cum vrea AUR să facă „Europe Great Again”. „Comisia Europeană urmăreşte să transforme uciderea de copii nenăscuţi într-un drept fundamental european”
Cum vrea AUR să facă „Europe Great Again”. „Comisia Europeană urmăreşte să transforme uciderea de copii nenăscuţi într-un drept fundamental european”
Preşedintele AUR, George Simion, a propus, la Conferinţei Internaţionale „Make Europe Great Again” care a avut loc, sâmbătă, 27 aprilie, la Palatul Parlamentului, ca toate partidele...
George Simion intervine în scandalul „moldovenilor din Buzău”. „Premierul nostru a glumit. Nu este moldovean, probabil este Rrom”
George Simion intervine în scandalul „moldovenilor din Buzău”. „Premierul nostru a glumit. Nu este moldovean, probabil este Rrom”
Preşedintele AUR, George Simion, a declarat sâmbătă, 27 aprilie, la Palatul Parlamentului, la Conferinţa Internaţionale „Make Europe Great Again”, că zilele trecute, premierul Marcel...
#berceanu alegeri dolj, #berceanu reales dolj , #PDL