Berceanu: Nu saraceste tara cand se cumpara 400 de Dacii pentru parlamentari

Luni, 29 Octombrie 2012, ora 22:282205 citiri
Berceanu: Nu saraceste tara cand se cumpara 400 de Dacii pentru parlamentari

Vicepresedintele Senatului, Radu Berceanu, a declarat luni referitor la bugetul pe anul 2013 care prevede schimbarea masinilor parlamentarilor ca "nu crede in ideea ca saraceste tara cand se cumpara 400 de Dacii pentru parlamentari", sustinand ca sunt multe "cheltuieli nejustificate".

"Toata lumea are o masina. Toti deputatii si toti senatorii. Face parte din reguli. Eu nu am folosit niciodata masina asta. A fost intotdeauna folosita la cabinetul parlamentar, deci in judetul Dolj.

Cred ca are deja 200.000 km. La un moment dat nu mai prezinta nici macar siguranta minima. Banuiesc ca si consuma foarte mult. La un moment dat trebuie schimbate masinile astea. Eu nu am crezut niciodata in ideea ca saraceste tara cand se cumpara 400 de Dacii pentru parlamentari", a declarat Berceanu.

El a mai sustinut ca "daca se dorea o economie, faceam 300 de parlamentari si cumparam numai 300 de masini", precizand ca "trebuie schimbate si masinile de la Biroul Permanent", deoarece "s-au cumparat niste masini Audi, dar au geamuri care se ridica manual, cu motoras mic, masini care nu trag".

Ponta promoveaza masinile made in Romania: La Guvern vom avea un B-Max

"Cred ca s-au mirat toti cei de la Audi cine cumpara masinile astea. Sunt 13 masini pentru cei din BP. Nu sunt cheltuieli nejustificate. Cheltuieli nejustificate sunt poate tot felul de deplasari ciudate si fara nici un rezultat", a completat pedelistul.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News