Berceanu: Nu e normal ca UDMR sa ameninte mereu ca iese din coalitie

Joi, 01 Martie 2012, ora 08:191688 citiri
Berceanu: Nu e normal ca UDMR sa ameninte mereu ca iese din coalitie
Foto: Arhiva

Senatorul PDL Radu Berceanu considera ca nu este normal ca, la fiecare problema, UDMR sa ameninte cu plecarea din Coalitia de guvernare in cazul in care conditiile date nu vor fi implinite.

Totusi, situatia de la Universitatea de Medicina si Farmacie Targu Mures poate reprezenta o problema mai delicata pentru UDMR, a spus Berceanu, invitat la B1 Tv.

Kelemen Hunor si Marko Bela ameninta de la Targu Mures cu iesirea de la guvernare

"Nu mi se pare in regula ca orice chestiune sa ajunga la iesirea de la guvernare, pentru orice problema sa fie invocata iesirea de la guvernare. Asta probabil e o problema foarte sensibila pentru ei, eu credeam ca mai importanta e criza economica. Inteleg ca mai mult este o problema de sefii si de guvernari", a declarat democrat-liberalul.

Acesta a subliniat ca participarea la guvernare este o resposabilitate comuna pentru intreaga Coalitie si ca oricum se va gasi o solutie in cazul Targu Mures.

"Probabil ca acolo in zona PDL ar putea sa piarda voturi. Cred ca participarea la guvernare este o responsabilitate comuna. Pana la urma tot se va ajunge la o solutie", a conchis Radu Berceanu.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News