Berceanu: Imi plac blondele din PD-L (Video)

Duminica, 01 Mai 2011, ora 18:42
2019 citiri
Berceanu: Imi plac blondele din PD-L (Video)
Foto:livenews.ro

Senatorul PD-L Radu Berceanu a afirmat, duminica, la Targoviste, ca nu a atacat-o pe colega sa de partid Elena Udrea, spunand totodata ca ii plac blondele din partidul sau.

"Noi nu am facut altceva decat sa ne prezentam motiunea, sa ne prezentam ideile, dumnealor vor decide, cred ca fiecare are constiinta si libertatea si maturitatea sa gandeasca care e cea mai buna solutie si se va decide si vor vota pe 14 la Congres, nu acuma. (...) N-am facut nicio declaratie despre doamna Udrea, absolut niciuna. Ia uitati cate blonde sunt" a declarat Radu Berceanu in cadrul unei intalniri a candidatului la sefia PD-L Vasile Blaga cu organizatia locala, scrie Mediafax.

Radu Berceanu a comentat si declaratiile lui Emil Boc, care a afirmat, tot la Targoviste, ca are sustinerea a 33 de presedinti de filiale liberal-democrate.

"Are semnatura. Intre semnatura si sustinere, chiar daca incep amandoua cu "S", cateodata sunt diferente. Pentru ca initial pe lista lui Vasile Blaga au semnat, cred, ca vreo 35 care dupa aia si-au luat semnatura de acolo si au pus-o in partea ailalta, uitand. Unul de aici de la dumneavoastra are semnatura in ambele parti", a mai precizat Berceanu.

Berceanu o ataca pe Udrea si spune ca ramane in PD-L.

Radu Berceanu a declarat sambata, la Iasi, ca atunci cand el scria la "Cartea Neagra" a guvernarii PSD, "unele blonde" erau cu Bittner si Petrache si ca sunt ministri care vor sa faca 10.000 de km. de drumuri, dar "nu fac deosebirea intre bitum si asfalt".

"Nu toti am venit in partid dupa 2006, de cand partidul e numai la putere. Cand eu am coordonat si am si scris o mare parte din Cartea Neagra a guvernarii (PSD, n.r.), pe vremea aia (2002-2003, n.r.) unele blonde erau cu Bittner si cu Petrache", a spus Berceanu.

El a sugerat apoi ca Elena Udrea nu se pricepe la probleme de infrastructura, desi isi propune sa construiasca mii de kilometri de drumuri. "Sunt unii care fac sau vor sa faca 10.000 de km de drumuri judetene, dar nu stiu daca fac deosebirea intre bitum si asfalt", a mai acuzat Berceanu.

Dan Barna acuză: Ciolacu, Ciucă și Iohannis vor "să le spună românilor că nu mai au speranţă"
Dan Barna acuză: Ciolacu, Ciucă și Iohannis vor "să le spună românilor că nu mai au speranţă"
Alianţa Dreapta Unită şi-a lansat vineri, 26 aprilie la Buzău, candidaţii pentru alegerile locale, vicepreşedintele USR Dan Barna formulând cu acest prilej o serie de critici la adresa...
Firea nu mai vrea sa audă de scandalul azilelor groazei: "Nu am de ce să plătesc eu ceva ce nu am greşit"
Firea nu mai vrea sa audă de scandalul azilelor groazei: "Nu am de ce să plătesc eu ceva ce nu am greşit"
Gabriela Firea, candidatul PSD pentru Primăria Generală a Capitalei, reafirmă că nu are nicio vină în scandalul azilurilor, care a devenit anchetă penală. „Nu am de ce să plătesc eu...
#Berceanu atacuri Udrea, #Berceanu Udrea blonde , #PDL