Berceanu il compara pe Boc cu Winston Churchill

Duminica, 28 Noiembrie 2010, ora 19:18
3413 citiri
Berceanu il compara pe Boc cu Winston Churchill
Foto: satmareanul.net

Premierul Emil Boc are calitatile pentru a fi catalogat un bun prim-ministru, a declarat duminica, la Craiova, presedintele PD-L Dolj, Radu Berceanu, care a facut chiar si o paralela intre liderul democrat-liberal si Winston Churchill.

"Este cel mai bun prim-ministru pe care l-am avut, dintr-o multitudine de criterii - pentru ca am avut prim-ministri care erau buni intr-o zona extrem de ingusta care nu inseamna deloc calitatea de ministru, dar nu erau buni in multe alte criterii. Am avut prim-ministri care au avut situatii bune in tara, am avut prim-ministri care nu aveau coalitie asa complicata, nu aveau opozitie.

Eu personal, nu ca este actual presedinte al partidului, ca eu am mai criticat, spun ca din prim-ministri cu care am lucrat eu, ca si capacitate de munca, de concentrare pe lege, nu numai in domeniul lui profesional, ci si pe alte domenii, este cel mai bun. Churchill a castigat razboiul si imediat a pierdut alegerile.

Asa ca, pana la urma, dintr-o perspectiva, undeva mai indepartata, lucrurile or sa se vada altfel si eu sunt convins ca perioada asta, cand o sa se inceapa sa se vada dupa ce a trecut, o sa isi dea seama ca acesti doi ani au fost o incercare extrem de mare pentru Romania.(...) Emil Boc, in fruntea Guvernului, a avut o misune foarte grea si, Slava Domnului, a trecut-o foarte bine", a declarat Radu Berceanu.

Videanu: Nu exista azi acel om politic in PD-L care sa-l inlocuiasca pe Basescu

Opinia lui Berceanu a fost impartasita si de prim-vicepresedintele partidului Adriean Videanu. "Ideea este ca Romania era ca o masina ce se indrepta spre prapastie. Ceea ce a facut Emil Boc a fost sa ocoleasca aceasta prapastie. Dar modul in care functiona institutional Romania, nu putea sa faca altfel", a precizat Videanu.

Adriean Videanu s-a aflat duminica la Craiova pentru a participa la alegerile in cadrul organizatiei judetene Dolj a PD-L pentru desemnarea unui presedinte al filialei. Radu Bercenu a fost reales in aceasta functie cu 419 voturi din cele 542 exprimate de delegatii la Consiliu.

„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
#radu berceanu emi boc, #radu bereanu comparatie boc churchill , #Emil Boc