Berceanu: Eu nu ma apuc sa cant, Bittman sa nu faca declaratii politice

Duminica, 04 Iulie 2010, ora 23:403982 citiri
Berceanu: Eu nu ma apuc sa cant, Bittman sa nu faca declaratii politice

Radu Berceanu, ministrul Transporturilor, a raspuns in mod ironic, cu o gluma, declaratiilor lui Dan Bittman, potrivit caruia Finantele stiu ce firme fura in aceasta tara, dar unele nu sunt niciodata controlate.

"Este o gluma cunoscuta cu un om in fata unei banci care vindea covrigi si care le spunea oamenilor ca are o intelegere cu cei din banca. Ei nu se apuca de facut covrigi, eu nu ma apuc de dat credite. Asa e cu si ceea ce spunea domnul Bittman. Eu nu ma apuc sa cant, iar dansul cred ca nu e bine sa faca declaratii politice, despre care nu poate sa spuna foarte multe. Eu nu stiu ce o fi vazut si ce-o fi inteles", a declarat Radu Berceanu la Realitatea TV.

Bittman: Se stie cine fura, dar exista firme care nu trebuie controlate niciodata

Dan Bittman declarase anterior ca la nivelul Ministerului de Finante se stie cine fura in Romania.

"Sa nu credeti ca nu se stie la nivelul Ministerului de Finante ce se intampla in Romania. Sa nu credeti ca nu se stie pe unde se fura, cine fura. Sunt filmati, sunt indosariati, sunt arhivati. Toti cei care fura. Dar exista firme care n-au voie sa fie controlate niciodata si oameni care n-au voie sa fie controlati niciodata", a spus Dan Bittman.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News
Comentarii
T. basilic
rank 5
Canta-l, Bercene !!!
SpiritCivic
rank 5
Bershanu, cand sosesc "masinile zburatoare" ? Alea 12 pe care le-am comandat de saptamana trecuta.... Le-am comandat sau nu ?