Berceanu despre remanierea sa: Si Hagi era scos din teren

Vineri, 10 Septembrie 2010, ora 16:211704 citiri
Berceanu despre remanierea sa: Si Hagi era scos din teren
Foto: Arhiva

La o saptamana dupa ce a fost remaniat, fostul ministru al Transporturilor, Radu Berceanu, compara indepartarea sa din functie cu scoaterea lui Hagi de pe teren, in timpul meciurilor nationalei.

"Eu am incercat sa exprim mai plastic parerea mea despre remanieri, spunand ca este ca la fotbal. Cand te trimite antrenorul in teren, nu-l intrebi de ce te trimite acum, de ce te trimite la jumatatea meciului si nici el nu-ti da explicatii.

Cand te scoate din teren, chiar daca ai fost bun, te scoate, poate sa te pastreze pentru meciul urmator sau te scoate pentru ca ai fost slab sau poate pentru a nu-ti rupe unul picioarele", a declarat Berceanu, intr-o conferinta de presa sustinuta la sediul PD-L Dolj, informeaza Mediafax.

Intrebat cine a fost antrenorul care l-a scos din teren, Radu Berceanu a spus: "Antrenorul a fost domnul Emil Boc. Nu ati vazut ca in unele meciuri a fost scos si Hagi de pe teren?!".

"Mie imi pare rau pentru ca nu pot sa continuu anumite lucruri pana la finalizare, pentru ca erau foarte multe lucruri care erau cu complicatii si pe care trebuie sa le stii si nu e asa de simplu. Cand te asezi in scaunul de ministru trebuie sa te gandesti ca dupa cinci zile, cinci luni sau nu stiu cand o sa te scoli", a mai spus Radu Berceanu.

Fostul ministru al Transporturilor apreciaza ca succesorul sau, Anca Boagiu, nu va avea o problema, intrucat a mai detinut acest portofoliu in urma cu zece ani si cunoaste problemele pe care le va avea de rezolvat.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News