Berceanu cere congres extraordinar la PDL: Toata conducerea sa-si depuna mandatul!

Sambata, 28 Aprilie 2012, ora 13:24830 citiri
Berceanu cere congres extraordinar la PDL: Toata conducerea sa-si depuna mandatul!
Foto: B1Tv

Radu Berceanu cere un congres extraordinar pentru schimbarea echipei de conducere.

Senatorul PDL spune ca sefii gruparii din Modrogan trebuie sa-si depuna mandatul, dupa ce Cabinetul Ungureanu a cazut la motiunea de cenzura a USL, asta chiar daca Emil Boc a declarat, sambata, ca nu se organizeaza niciun congres.

"Eu cred ca intreaga conducere ar trebui sa declare un congres extraordinar. Exista doua variante: ori un congres extraordinar foarte rapid, in doua saptamani, ceea ce chiar si rapid ar incurca putin lucrurile pentru alegerile locale sau sa stabileasca de pe acum ca pe data de 18 iunie, pe data de 28 iunie, nu stiu, o data la o saptamana, doua-trei, dupa alegerile locale, va avea loc un congres de alegeri si ca intreaga echipa si-a depus mandatul, dar ca congresul va avea loc atunci, avand in vedere ca acum sunt alegerile locale", spune parlamentarul democrat-liberal.

Boc: Nu mi s-a cerut demisia

Berceanu considera ca nu mai exista o alta alternativa.

"Problema e daca echipa noastra de conducere va reusi sa faca macar in Opozitie o performanta mai buna, ca la guvernare am cam vazut ca nu prea s-au descurcat in ultimii un an si jumatate-doi", a adaugat acesta.


Citeste mai multe despre Berceanu: E nevoie de un congres extraordinar la PDL; intreaga conducere sa-si depuna mandatul pe RFI.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News