Berceanu: Cer sprijinul constructorilor, vom da drumul la licitatii si toti vor avea de lucru

Joi, 08 Iulie 2010, ora 20:351445 citiri
Berceanu: Cer sprijinul constructorilor, vom da drumul la licitatii si toti vor avea de lucru

Ministrul transporturilor si infrastructurii, Radu Berceanu, s-a intalnit joi cu reprezentantii constructorilor, carora le-a cerut sprijinul pentru refacerea infrastructurii rutiere si feroviare afectate de inundatii, asigurandu-i ca vor fi organizate foarte multe licitatii in perioada urmatoare.

"Intaresc si apelul altor ministri si sunt convins ca toata lumea de aici va avea de lucru. Avem proiecte mature si va veni o perioada in care toate lucrarile vor fi licitate.

Astept de la dumneavoastra ca fiecare, in masura posibilitatilor, sa ne sprijiniti cu ceea ce considerati, utilaje sau materiale, nu neaparat bani, care oricum se vor intoarce ca si contravaloare", le-a spus Berceanu constructorilor.

Ministrul a mai spus ca apreciaza orice sprijin, de orice fel, iar constructorii nu trebuie sa se simta ca la nunta, acolo unde "toata lumea intreaba cat ai dat".

"La aproape toti constructorii avem datorii si stiu ca este greu sa raspundeti acestui apel. O sa platim, dar stiti ca statul, chiar daca plateste mai tarziu, plateste. Am avut cu dumneavoastra anumite litigii si poate vi se pare ca nu este normal sa va cer sprijinul.

Cu toate acestea, cred ca daca ati lucrat pentru CNADNR sau pentru alte companii de stat, a fost un business bun", a mai mentionat Berceanu.

Pe de alta parte, Berceanu a mai precizat ca, daca lucrurile merg bine pana la sfarsitul anului, vor fi scoase la licitatie toate portiunile din Coridorul IV Paneuropean, pentru ca de la 1 martie 2011 sa poata fi demarate lucrarile.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News