Berceanu: Cei din PD-L care critica n-au condus decat musafirii pana la lift

Duminica, 15 August 2010, ora 17:171764 citiri
Berceanu: Cei din PD-L care critica n-au condus decat musafirii pana la lift

Ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, a declarat, duminica, la Constanta, ca cei din PD-L care-l critica pe premierul Emil Boc sunt oameni care n-au condus pana acum decat musafirii pana la lift si nu crede ca acestia sunt foarte calificati sa aduca critici.

"Voci critice in Romania intotdeauna sunt in toate directiile atunci cand lucrurile nu merg bine, pentru ca noi, in general, avem o aplecare spre a gasi vinovati peste tot in alta parte. Cei din partid care au astfel de pareri critice n-au decat sa vina sa le spuna si sa le si argumenteze. Dupa parerea mea, sunt oameni care n-au condus pana acum decat musafirii pana la lift si nu cred ca sunt foarte calificati sa faca critici pe care nici nu le argumenteaza, nici nu le sustin, ci numai asa, sunt nemultumiti de viata", a afirmat Berceanu, la finalul manifestarilor organizate de Ziua Marinei.

Conform acestuia, in PD-L a existat o regula ce era respectata de toata lumea.

"Noi am avut o regula in PD-L, care nu neaparat era o regula scrisa, dar pe care a respectat-o toata lumea. Regula celor doi "D", si anume disciplina, atunci cand se aplica deciziile luate, si democratia, cat se poate de larga atunci cand se discuta, cand se aproba niste lucruri. De aceea, intotdeauna in interiorul partidului, toata lumea si-a spus parerea fara nici o restrictie.

La noi, intotdeauna au fost voci critice si impotriva lui Petre Roman, si impotriva lui Traian Basescu, critice in interior, in sensul de a nu fi foarte tare de acord, intr-un anumit moment, cu o anumita masura. Dar mai departe, cand o decizie a fost luata in mod democratic prin votul de acolo, in conformitate cu statutul, niciodata nimeni n-a iesit din acea decizie, ca i-a placut, ca nu i-a placut", a spus ministrul Transporturilor.

Radu Berceanu a precizat ca social-democratii care critica "sunt baieti ceva mai tineri in partid, care au venit cumva cam cum au venit unii dintre marinarii de aici, pe calea aerului, asa plantati", facand referire la unele dintre exercitiile executate de marinari la festivitatea de Ziua Marinei.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News