Berceanu: Autostrada Arad-Timisoara se va finaliza in 2011

Sambata, 21 August 2010, ora 17:012181 citiri
Berceanu: Autostrada Arad-Timisoara se va finaliza in 2011

Radu Berceanu, ministrul Transporturilor a anuntat, sambata, ca in 2011 se va finaliza autostrada Arad - Timisoara si va incepe constructia autostrazii Nadlac - Arad si Timisoara - Sibiu.

In 2011 vor fi finalizate centura ocolitoare a orasului Caransebes, autostrada Arad - Timisoara si vor incepe lucrarile pe autostrada care va lega granita cu Ungaria, de la Nadlac, pana la Arad si autostrada Timisoara - Sibiu.

"In 2011 avem centura Caransebesului, o sa terminam cele doua portiuni de autostrada de la Arad la Timisoara. O sa dam drumul la portiunea de autostrada de la granita pana la actuala centura ocolitoare Arad. Si de la Timisoara pana la Sibiu, practic, toate portiunile de autostrada vor fi pornite", a afirmat Berceanu, la Lugoj, citat de Mediafax.

Ministrul Transporturilor si Infrastructurii, Radu Berceanu, si premierul Emil Boc au inspectat, sambata, lucrarile de constructie a variantei de ocolire a municipiului Lugoj (sectiune a Coridorului IV Transeuropean), care va fi deschisa traficului rutier, informeaza MTI.

Parte a proiectului finantat de Uniunea Europeana "Varianta de ocolire Lugoj" , contractul de lucrari a avut ca obiectiv constructia, in partea de est a localitatii, a unei variante de ocolire cu doua benzi, avand lungimea de 9,6 km.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News