Ce va face la noul loc de muncă Radu Andrei Tudor, fostul prezentator al știrilor la TVR

Marti, 21 Martie 2023, ora 17:17
3635 citiri
Ce va face la noul loc de muncă Radu Andrei Tudor, fostul prezentator al știrilor la TVR
Radu Andrei Tudor, alături de fosta colegă Eda Marcus de la TVR

Jurnalistul Radu Andrei Tudor, care a lucrat din 2019 la TVR, va fi prezentatorul Jurnalului Kanal D2, odată cu lansarea noii televiziuni din portofoliul Grupului Dogan Media Internaţional, ce va începe să emită pe 2 aprilie, de la ora 21.00.

Cu o experienţă de peste 15 de ani în media, în special în domeniul ştirilor de televiziune, Radu Andrei Tudor a prezentat telejurnalul principal al TVR, din aprilie 2019 până la venirea la Kanal D2, precum şi Telejurnalul matinal TVR 1 timp de cinci ani. Tot la TVR 1 s-a aflat la cârma emisiunii „Pulsul Zilei", un format de infotainment, în Prime Time.

A prezentat o serie de evenimente majore, în regim de breaking news, precum tragedia de la Colectiv, atentatele din Europa sau trecerea în nefiinţă a Regelui Mihai. Radu Andrei Tudor a fost şi gazda festivalului Cerbul de Aur.

„Mă aflu în faţa celei mai mari schimbări profesionale. Sunt onorat să fac parte din echipa Kanal D2, să mă alătur acestui nou post TV din portofoliul unui Grup media puternic, cu o evoluţie extraordinară în cei 16 ani de existenţa.

Am crezut în proiectul Kanal D încă din ziua lansării acestui post TV, în martie 2007. De atunci mi-a trecut prin minte că mi-ar plăcea să fiu şi eu în acea echipă. Lucram la acea vreme la o televiziune locală, în oraşul natal, Piatra Neamţ, şi urmăream cu mari emoţii deschiderea noii staţii TV.

Iată că suntem în 2023 şi mi se împlineşte o dorinţă din adolescenţă. Am întâlnit aici, la Kanal D2, oameni pe care parcă ii cunosc de multă vreme, cu care am rezonat de la primele minute de conversaţie. E o bucurie să fiu alături de telespectatori de la pupitrul Ştirilor Kanal D2, îndeplinindu-mi misiunea nobilă de a le aduce, mereu cu responsabilitate, informaţia relevantă, imparţială, corectă”, a spus Radu Andrei Tudor.

El şi-a început cariera ca redactor şi prezentator de Ştiri la Radio 1, în Piatra Neamţ, oraşul natal. A continuat Europa FM, Radio 21, Digi FM şi PRO FM. A urmat, pas cu pas, o carieră tot mai vizibilă şi bine închegată, Radu Andrei Tudor devenind una dintre cele mai tinere, mai credibile şi recognoscibile voci ale ştirilor.

Foarte activ şi în social media, cu un conţinut care îi reflectă preocupările de om de media, Radu Andrei Tudor şi-a dezvoltat în online o comunitate uriaşă de fani. Numai pe Tik Tok acesta are peste 120.000 de urmăritori.

„The News Man va fi în continuare activ pe contul de Tik Tok, unde voi merge mai departe cu live-urile şi ştirile cu care deja i-am obişnuit pe urmăritorii mei!”, a adăugat Radu Andrei Tudor.

Duminică, 2 aprilie, Radu Andrei Tudor se va afla la pupitrul „News Time”, de la ora 21.00, urmând ca telespectatorii să îl poată urmări apoi de luni până vineri de la ora 21:00.

Ce decizie a luat TVR în legătură cu fiul lui Cristian Țopescu: ”Avem o strategie nouă”
Ce decizie a luat TVR în legătură cu fiul lui Cristian Țopescu: ”Avem o strategie nouă”
Sebastian Felix Ţopescu (24 de ani), fiul regretatului comentator sportiv Cristian Țopescu, a debutat anul trecut ca prezentator la TVR al emisiunii „Vis sau realitate”. Conform...
Decizie importantă luată de TVR. Ce se întâmplă la postul public de televiziune
Decizie importantă luată de TVR. Ce se întâmplă la postul public de televiziune
Televiziunea Română aduce sezoane noi ale unor emisiuni consacrate, cu o istorie importantă la postul public de televiziune. Astfel, conform paginademedia.ro, în grila de programe se vor...
#Radu Andrei Tudor, #TVR, #prezentator, #kanal d , #stiri media