De ce Putin poate fi ucis în secret: Un expert britanic vorbește despre o lovitură de stat în Rusia

Luni, 06 Iunie 2022, ora 23:58
6378 citiri
De ce Putin poate fi ucis în secret: Un expert britanic vorbește despre o lovitură de stat în Rusia
Un expert crede că Putin ar putea fi ucis în secret FOTO: News

După mai mult de 100 de zile de la declanșarea războiului din Ucraina, Vladimir Putin este în fața unui bilanț dramatic: pierderea a peste 10 generali și a unei treimi din forțele armate! Acum, expertul britanic în securitate, Robert Thornton, consideră că Putin ar putea fi ucis în secret, iar moartea lui să fie acoperită, datorită sănătății sale precare.

Putin riscă să fie omorât într-o lovitură de stat, deoarece generalii ruși sunt furioși din cauza gestionării dezastruoase a războiului din Ucraina, potrivit News.

Autocratul bolnav ar putea fi eliminat de propriile servicii de securitate din Rusia, iar decesul său ascuns în liniște, ca urmare a stării sale de sănătate, un presupus scenariu al unui atac de cord, spre exmplu.

Și apoi, Putin ar putea fi înlocuit cu un lider și mai dur, care ar putea trimite trupele rusești înapoi la Kiev, potrivit expertului britanic în securitate, doctor Robert Thornton.

Portavionul cu propulsie nucleară al Rusiei, eșec total: Povestea unui dezastru pentru Moscova VIDEO

Profesorul Thornton, expert în studii de securitate și conflicte de la Universitatea King College din Londra, a declarat că generalii ruși își pierd răbdarea cu liderul de la Kremlin și doresc ca el să plece.

”FSB, Serviciul de Securitate Federal al Rusiei, crede că Putin trebuie înlăturat de la putere, pentru că a lăsat-o moale în Ucraina. S-a retras de la Kiev. El abia acum se concentrează pe regiunea Donbas”, a spus Thornton.

Expertul britanic a declarat că Serviciul de Informații militare (GRU) al Rusiei, ar putea fi cel mai bine plasat pentru a-l îndepărta pe Putin și s-ar putea mișca în curând, dacă văd că trupele rusești pierd teren în estul Ucrainei.

Putin pregătește scena pentru repriza a doua cu NATO: Europa va da lovitura de grație Rusiei

”Rușii au Serviciile de Informații necesare. Dacă vrei să conduci o lovitură de stat, trebuie să păstrezi totul foarte secret și foarte ascuns”, a explicat Thornton.

Profesorul apreciază că o mică grupare formată din ofițeri superiori ar putea să-l abordeze pe Putin, cu un ultimatum, pentru a părăsi funcția sau să fie ucis. ”Atunci îi păcălești pe oameni la televizor, spunând că lui Putin nu-i este bine și atunci anunți un lider nou.

Sau se poate spune, sărmanul domn Putin a avut un atac de cord, din cauza efortului operațiunii militare speciale și noi am pus pe altcineva la putere”.

Marea Britanie trimite Ucrainei ”cadoul otrăvit” pentru Putin: Londra livrează cel mai de preț ”diamant” VIDEO
Marea Britanie trimite Ucrainei ”cadoul otrăvit” pentru Putin: Londra livrează cel mai de preț ”diamant” VIDEO
În ciuda faptului că războiul Rusiei din Ucraina a trecut în al 3-lea an și victimele din rândul soldaților se ridică la sute de mii, Vladimir Putin continuă agresiunea fără scrupule....
Investigația care dezvăluie cruzimea lui Putin: Câte zile supraviețuiește un deținut rus pe frontul din Ucraina VIDEO
Investigația care dezvăluie cruzimea lui Putin: Câte zile supraviețuiește un deținut rus pe frontul din Ucraina VIDEO
Războiul declanșat de Putin în Ucraina a provocat zeci de mii de morți în rândul militarilor ruși. Cu toate astea, dictatorului rus nu-i pasă și continuă fără scrupule bătălia. O...
#putin, #razboi Ucraina, #Putin Rusia, #lovitura stat, #Rusia razboi, #Putin razboi, #asasinare, #presedinte Rusia Putin , #Razboi Ucraina