Dezvăluiri despre Putin ale unui spion rus: Cât timp mai are de trăit VIDEO

Marti, 31 Mai 2022, ora 04:48
6959 citiri
Dezvăluiri despre Putin ale unui spion rus: Cât timp mai are de trăit VIDEO
Starea de sănătate a lui Putin se deteriorează susține un spion rus FOTO: The Independent

Nu există o conducere politică clară din partea lui Putin, care pare din ce în ce mai bolnav. Imaginile care îl arată pe liderul de la Kremlin vorbesc de la sine, însă un spion rus vine cu noi detalii despre starea sa de sănătate. Ofițerul FSB spune că președintele Rusiei ”ar mai avea de trăit doi-trei ani”, conform medicilor.

Spionul a afirmat, sub protecția anonimatului, că Putin ”își pierde vederea” și suferă de o ”formă severă de cancer cu progresie rapidă”, potrivit Mirror.

Ofițerul rus din Serviciul Federal de Securitate a dezvăluit că: ”ni se spune că Putin suferă de dureri de cap și când apare la televizor are nevoie de coli de hârtie pe care sunt scrise litere foarte mari, pentru a putea citi. Vederea lui se înrăutățește grav. Și membrele lui tremură acum, incontrolabil”.

Săptămâna trecută, Vladimir Putin s-a întâlnit cu președintele din Belarus, Alexander Lukașenko la Soci, unde a fost surprins de camerele de filmat cu un mers stângaci, părând că are probleme cu menținerea echilibrului, în timp ce se așeza pentru discuții.

Fii la curent cu cele mai noi informații LIVE despre războiul din Ucraina

Un număr tot mai mare de rapoarte neconfirmate din surse oficiale, susțin că președintele rus în vârstă de 69 de ani are cancer și că sănătatea sa se deteriorează rapid.

Un medium rus a prezis data morții lui Putin. În plus, a descris și modul în care va sfârși

Mesajele legate de faptul că Putin ”ar mai avea de trăit nu mai mult de doi-trei ani”, provin de la un ofițer FSB, care a comunicat cu spionul dezertor rus, Boris Karpichkov, ce se ascunde în Marea Britanie de asasinii liderului de la Kremlin.

Spionul rus spune că Putin ”are acum izbucniri necontrolate. A înnebunit complet și aproape că nu mai are încredere în nimeni”.

De ce Putin nu va cuceri niciodată Ucraina: Forța ascunsă care va opri Rusia

În acest context, și fostul spion britanic MI6, Christopher Steele, a spus că Putin nu poate rezista la întâlnirile politice, fără pauze de tratament. ”Este însoțit constant de o echipă de medici”.

A devenit atât de rău, încât spionii ruși cei mai apropiați ai lui Putin vorbesc în mod activ despre succesorul său și se luptă pentru controlul predării puterii.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. Polonia, Ungaria, Slovacia și România sunt amenințate
Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. Polonia, Ungaria, Slovacia și România sunt amenințate
Actuala dezbatere americană privind acordarea de asistență militară suplimentară Ucrainei se bazează în parte pe presupunerea că războiul va rămâne în impas, indiferent de acțiunile...
Pierde sau câștigă Putin din atacul Iranului asupra Israelului: Experții dezvăluie strategia neștiută a Kremlinului
Pierde sau câștigă Putin din atacul Iranului asupra Israelului: Experții dezvăluie strategia neștiută a Kremlinului
Recentul atac cu peste 300 de rachete și drone al Iranului asupra Israelului marchează o escaladare a conflictului, iar experții au analizat cum influențează această evoluție războiul lui...
#putin, #razboi Ucraina, #Vladimir Putin, #Putin razboi, #razboi Rusia Ucraina, #Putin presedinte Rusia, #spion rus , #Razboi Ucraina