10 lucruri puțin cunoscute despre Vladimir Putin: în spatele ușilor închise VIDEO

Duminica, 09 Octombrie 2022, ora 03:28
9679 citiri
10 lucruri puțin cunoscute despre Vladimir Putin: în spatele ușilor închise VIDEO
Putin a cântat la St. Petersburg o melodie americană FOTO: YouTube

Vladimir Putin a împlinit 70 de ani pe 7 octombrie 2022, fiind cel mai longeviv președinte al Rusiei de la Stalin. El este la putere în țara sa de peste 22 de ani, iar din 24 februarie 2022 a declanșat cel mai mare conflict din Europa de la cel de-Al Doilea Război Mondial și până astăzi.

Pe lângă cariera sa de spion KGB și de lider politic, din ultimele decenii, în jurul lui s-au țesut nenumărate istorii incredibile în legătură cu viața sa privată. Vă prezentăm mai jos, 10 povești de necrezut despre Vladimir Putin, potrivit Listverse.

10.Întârzierea cronică a lui Putin

În 2013, Papa Francisc făcea prima sa vizită în Rusia. Acolo, el a presupus că se va întâlni cu Vladimir Putin, dar ceva ciudat s-a întâmplat. Suveranul Pontif a așteptat 50 de minute.

În final, Putin a sosit, după ce l-a făcut pe Papa Francisc să aștepte aproape o oră. Potrivit jurnaliștilor, Putin întârzie în mod regulat la conferințele de presă și la alte întâlniri publice. A întârziat chiar și la întâlnirea cu regina Elisabeta a II-a.

9.Putin ar putea fi cel mai bogat om din lume

De când Putin este cea mai puternică și mai importantă persoană din Rusia, se înțelege că și-a ridicat standardul de viață deasupra oamenilor obișnuiți. Dar, unii analiști spun că Putin ar putea avea o avere personală de 200 de milioane de dolari.

Însă, Bill Browder susține că Putin ar fi chiar cel mai bogat om din lume, având o avere de două ori mai mare decât Bill Gates.

Biden vrea să-i dea lovitura lui Putin înainte de venirea iernii: Ce trimite Pentagonul în Ucraina, pentru a înfrânge Rusia

8.Palatul lui Putin

În afara averii sale, Putin ar dispune și de un palat impunător, pe coasta Mării Negre, care ar valora nu mai puțin de 1 miliard de dolari. Un fost asociat al lui Putin, Serghei Kolesnikov, care a fugit din Rusia cu ani în urmă, susține că liderul de la Kremlin și prietenii săi au pus la cale o schemă prin care miliardarii au donat bani la Kremlin.

O parte din acești bani a fost folosită pentru ridicarea palatului lui Putin de la Marea Neagră, denumit ”Proiectul Sud”.

7.Umbra căsătoriei și a divorțului

În 2013, Putin a anunțat că divorțează de soția sa Lyudmila, după 30 de ani. A fost o surpriză pentru mulți, pentru că puțini știau că este căsătorit. Doar elita rusă și jurnaliștii occidentali cunoșteau detalii despre acest lucru.

6.Putin a băut o comoară națională ucraineană

Când Putin a invadat regiunea Crimeea din Ucraina a existat o indignare la nivel internațional. Cu toate astea, el a deținut controlul complet al peninsulei. Acest lucru a înfuriat poporul ucrainean.

Dar ceea ce a făcut Putin i-a înfuriat pe ucraineni în mod special: a băut o sticlă de vin veche de 240 de ani, considerată o comoară națională în Ucraina, împreună cu fostul prim-ministru al Italiei, Silvio Berlusconi.

O țară de 86 de milioane de locuitori se alătură axei răului Rusia-China: Ne opunem ordinii mondiale unipolare condusă de SUA

5.S-ar putea să fi furat un inel cu Super Bowl

În 2005, proprietarul New England Patriots, Robert Kraft, era în vizită în Rusia și l-a întâlnit pe Vladimir Putin. Acolo, se crede că el i-a dat lui Putin inelul cu Super Bowl-ul XXXIX, care valora 25.000 de dolari.

În cele din urmă, Kraft a decis să spună povestea reală despre ce s-a întâmplat: Putin l-a furat. În timpul întâlnirii, Kraft i-a arătat inelul, iar Putin l-a luat și nu i l-a mai dat înapoi.

4.Putin muzicianul

În 2010, Putin a șocat publicul cu abilitățile sale muzicale, când a fost la St. Petersburg pentru un eveniment caritabil. S-a dus la pian și a început să cânte cu pricepere. Apoi, a luat microfonul și a cântat populara melodie americană ”Blueberry Hill”, în limba engleză.

3.Cruciada împotriva alimentelor a lui Putin

În 2015, Putin a început una din cele mai bizare campanii publice din istorie: un boicot împotriva produselor alimentare. Brânzeturile franceze, merele poloneze și alte delicatese importate din Europa au fost adunate la St. Petersburg și distruse.

Biden vrea să-i dea lovitura lui Putin înainte de venirea iernii: Ce trimite Pentagonul în Ucraina, pentru a înfrânge Rusia

2.Dragostea lui Putin pentru literatura americană

În 2011, Putin a dat un interviu în Outdoor Life, în care a dezvăluit că lectura sa preferată este literatura americană. Dintre cei trei autori pe care i-a menționat doar unul era european: Jules Verne. Ceilalți erau americani: Jack London și Ernest Hemingway.

1.Putin, iubitorul de animal/e

Putin și-a câștigat de-a lungul anilor o reputație pentru comportamentul său crud, rece în calitate de lider al Rusiei. Dar în contrast cu acest lucru, Putin este un iubitor de animale de companie, spun apropiații.

El are mai mulți câini, iar unii dintre ei au fost prezenți chiar în timpul vizitelor liderilor europeni la Moscova, cum fi cazul întâlnirii cu Angela Merkel.

Un expert britanic anunță decăderea liderului de la Kremlin: Putin pierde controlul în Rusia
Un expert britanic anunță decăderea liderului de la Kremlin: Putin pierde controlul în Rusia
Un expert britanic, care a scris cărți despre dictatura lui Adolf Hitler din Germania nazistă, a dezvăluit imaginea președintelui rus ca ”marele protector” al țării sale, mai mult decât...
Zelenski: Fără ajutorul imediat al SUA, Putin va împinge războiul pe teritoriul NATO. "Chiar şi mâine, rachetele pot zbura spre orice stat" FOTO/VIDEO
Zelenski: Fără ajutorul imediat al SUA, Putin va împinge războiul pe teritoriul NATO. "Chiar şi mâine, rachetele pot zbura spre orice stat" FOTO/VIDEO
Volodimir Zelenski, președintele Ucrainei spune că armata ucraineană a reuşit să ţină piept ofensivei ruse din lunile de iarnă, dar avertizează că fără un ajutor urgent în armament din...
#putin, #Putin viata sentimentala, #Putin secrete KGB, #Putin Rusia, #Putin presedinte Rusia, #Putin razboi , #Razboi Ucraina