7 moduri creative de a purta rochiile scurte în sezonul rece

Advertorial
Miercuri, 15 Februarie 2023, ora 18:18
4293 citiri
7 moduri creative de a purta rochiile scurte în sezonul rece
FOTO: scorpios.ro

Se spune că o femeie se simte mult mai bine și mai feminină atunci când poartă rochii. Acest lucru este deja susținut de toate femeile ce au în garderoba lor rochii și obișnuiesc să le poarte ca fiind o parte a stilului lor vestimentar.

Indiferent de momentul zilei sau de situația în care te afli, acum găsești o varietate de rochii pe care le poți introduce în garderoba ta în orice sezon, pentru a arăta mai feminină, mai stylish și să te simți mai bine în pielea ta.

Fie că vorbim de acele rochii scurte elegante ce te vor transforma într-o prezență spectaculoasă în cadrul unui eveniment, la o ocazie specială sau la o întâlnire deosebită pe care le găsești într-o varietate de modele încântătoare pe scorpios.ro, sau de rochiile casual sau smart casual ce pot fi purtate în fiecare zi la birou.

Însă atunci când temperaturile scad foarte mult, s-ar putea să crezi că sezonul rochiilor scurte s-a încheiat și că până la următorul sezon cald, nu vei mai purta aceste piese de îmbrăcăminte.

În realitate, lucrurile nu stau tocmai așa. Dimpotrivă. Nu trebuie să renunți la rochiile scurte, deoarece acestea pot fi accesorizate și adaptate stilului tău pentru a fi purtate chiar și în sezonul rece. În plus, rochiile scurte sunt adesea mult mai ușor de purtat decât cele lungi și te fac să te simți mai confortabil.

Evident că aici, va trebui să alegi un model de rochie potrivit contextului în care îți dorești să o porți, dar și să găsești acele accesorii care pun rochia în valoare. Unele accesorii se vor potrivi pentru rochiile elegante în timp ce altele se vor potrivi doar pentru cele casual.

Purtarea rochiei - un simbol al feminității și eleganței

Femeile au purtat rochii de secole, datorită frumuseții și eleganței pe care acestea le aduc. O rochie poate fi un simbol al feminității și poate face ca o femeie să se simtă specială, așa cum de altfel, orice femeie își dorește să se simtă.

Rochiile scurte pot fi purtate în diferite ocazii, cum ar fi evenimente formale, petreceri sau pur și simplu în timpul liber sau la birou. În plus, acestea pot fi accesorizate într-un mod unic, pentru a se potrivi cu personalitatea și stilul tău.

Dar de ce ar trebui, ca femeie să nu renunți la purtarea rochiilor?

În primul rând, purtarea unei rochii îți poate oferi un sentiment de împuternicire și încredere în sine.

Atunci când tu, ca femeie te simți bine în propriul corp, îți va creștere stima în sine, iar ceilalți te pot percepe mult mai feminină și mai încrezătoare.

În al doilea rând, acum ai atât de multe variante din care poți alege, încât poți face din purtarea unei rochii, o piesă de bază în stilul tău vestimentar.

Iată așadar 7 moduri creative de a purta rochiile scurte în sezonul rece. Fie că ești în căutarea unui look mai îndrăzneț, elegant casual sau practic, aceste combinații pot fi utile și de succes în a-ți exprima personalitatea și a te simți mai feminină.

Cu cizme lungi

Purtând cizme lungi cu rochii scurte poți să creezi acel loc îndrăzneț și modern care te va face să te simți confortabil și în același timp să ai un aspect sofisticat.

Cizmele lungi pe lângă faptul că te ajută să menții căldura corpului chiar și atunci când porți o rochie scurtă, pot fi asortate atât la rochiile casual cât și la rochiile ceva mai elegante.

Cu pulover sau hanorac

Dacă îți dorești să porți o rochie scurtă dar totuși nu vrei să ai parte de același aspect foarte serios sau elegant, îți poți asorta rochia cu un pulover sau chiar cu un hanorac.

Acest stil poate fi purtat în viața de zi cu zi, făcându-te să te simți confortabil și să ieși din tipare.

Cu jachetă din piele sau blugi

Jachetele au devenit o piesă vestimentară în trend și care nu ar trebui să lipsească din garderoba ta. Acestea pot fi asortate cu mult succes la o rochie scurtă.

O astfel de ținută îți va aduce un plus de stil și eleganță și te poți orienta către acele jachete din piele în culori neutre sau în culori vii pentru a-ți crea un look mai interesant.

Cu un cardigan

Cardiganele sunt în mare vogă și se potrivesc perfect atât la jeanși cât și la rochii scurte sau rochii lungi.

Așadar, dacă vrei să ai un plus de confort și căldură atunci când îți porți rochia scurtă preferată în sezonul rece, un cardigan va fi acea piesă vestimentară care te va face să arăți bine dar și să te simți confortabil.

Aici ai variante multiple de materiale și texturi din care poți alege în funcție de preferințele tale sau de stilul de look pe care vrei să-l abordezi.

Dresuri groase sau colanți

Acum există pe piață o varietate de dresuri groase din care poți alege sau chiar colanți cu diverse imprimeuri sau modele ce pot aduce un plus de stil și personalitate în look-ul tău, atunci când alegi să porți o rochie scurtă.

Botine sau bocanci

Dacă ești o fire mai nonconformistă și vrei să îți exprimi personalitatea chiar și atunci când porți o rochie scurtă, accesorizează-o cu botine sau bocanci pentru a crea acel look lejer, wild dar stilat.

Jachetă de blană

O piesă vestimentară care îți oferă atât căldură și confort în sezonul rece cât și foarte multă eleganță este jacheta de blană ce se potrivește perfect cu o rochie scurtă.

Aceasta îți va aduce acea notă de eleganță și un plus de stil și poate fi purtată la ocazii speciale sau cu rochii foarte elegante.

Așadar rochiile scurte pot fi purtate cu mult succes și în sezonul rece, dacă le accesorizezi într-un mod potrivit ție.

Nu uita însă că indiferent de alegerea pe care o vei face, ținuta ta trebuie să te reprezinte în totalitate și să îți manifești stilul personal, dacă vrei să te simți confortabil și să atragi privirile.

Experimentează și creează-ți chiar tu propriile combinații și descoperă moduri noi și creative de a-ți purta rochiile scurte în orice anotimp.

Pentru că acestea te vor face cu adevărat să ieși din tipar și să te simți mai feminină.

Ciolacu: Apartenenţa României la NATO reprezintă o garanţie de securitate pentru ţara noastră. Vom continua să fim un actor influent şi constructiv FOTO/VIDEO
Ciolacu: Apartenenţa României la NATO reprezintă o garanţie de securitate pentru ţara noastră. Vom continua să fim un actor influent şi constructiv FOTO/VIDEO
Marcel Ciolacu, premierul României afirmă, la 20 de ani de la aderarea României la NATO, că apartenenţa României la Organizația Nord Atlantică reprezintă o garanţie de securitate pentru...
Președintele României: Relevanța NATO este cu atât mai mare în contextul extrem de complex pe care îl traversăm
Președintele României: Relevanța NATO este cu atât mai mare în contextul extrem de complex pe care îl traversăm
Klaus Iohannis, președintele României a transmis, vineri, 29 martie, la 20 de ani de la aderarea României la NATO, că România va rămâne profund implicată în procesul de adaptare...
#purtare rochii, #rochii scurte, #purtare rochii scurte , #stiri life style