Puiu Hasotti: Regret ca prietenul meu Tariceanu are acest demers inutil si pagubos

Miercuri, 26 Februarie 2014, ora 14:33 1640 citiri
Foto: ziuaconstanta.ro

Senatorul liberal Puiu Hasotti spune ca actiunea lui Calin Popescu Tariceanu de a vorbi pe cont propriu cu premierul Victor Ponta despre refacerea USL este "inutila, fara consecinta si paguboasa"

"Regret ca prietenul si colegul meu Calin Popescu Tariceanu are acest demers inutil, pagubos si fara consecinta", a spus Puiu Hassoti, la Antena 3.

El spune ca afirmatiile lui Calin Popescu Tariceanu privind un demers pe cont propriu prin care urmeaza sa vorbeasca cu premierul Ponta despre o reintoarcere a PNL in cadrul USL, "pe aceeasi formula guvernamentala", este "un demers inutil, pagubos si fara consecinta" si ca "nu ne putem juca de-a intratul si iesitul de la guvernare".

Tariceanu, apel pentru Antonescu: Draga Crin, vorbesc cu Ponta sa tinem USL-ul

In plus, afirma Puiu Hasotti, decizia de iesire de la guvernare, luata in cadrul Delegatiei Permanente a PNL, nu poate fi revocata "decat in cadrul unei alte Delegatii Permanente, care insa nu va putea fi convocata decat dupa alegerile europarlamentare".

Intrebat daca Tariceanu va iesi din PNL impreuna cu o parte din membrii partidului, Hassoti a declarat: "Calin Popescu Tariceanu nu e omul care sa faca asa ceva".

Calin Popescu Tariceanu a facut miercuri, in cadrul unei conferinte de presa, un apel public catre presedintele PNL, Crin Antonescu, sa duca partidul inapoi in USL. Mai mult, el a afirmat ca va purta negocieri directe cu premierul Victor Ponta privind respectarea de catre acesta a obiectivelor USL si promovarea unui candidat liberal pentru presedintia Romaniei.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Comentarii
Poza un cetatean european
un cetatean european
rank 5
Si noi regretam ca PNL-ul te-a gasit tocmai pe tine sa fi