Celebrul rapper Puff Daddy, acuzat de viol. Femeia agresată nu putea sta în picioare

Duminica, 26 Noiembrie 2023, ora 14:49
3027 citiri
Celebrul rapper Puff Daddy, acuzat de viol. Femeia agresată nu putea sta în picioare
Puff Daddy și Cassie Ventura

Mogulul rap Sean ”Diddy” Combs este dat în judecată de o femeie care afirmă că acesta a drogat-o şi a agresat-o sexual, în 1991, relatează BBC.

Într-un proces văzut de BBC, reclamanta afirmă că agresiunea a avut loc în timpul unei întâlniri cu rapperul.

Combs a ajuns, recent, la o înţelegere într-un alt dosar de agresiune sexuală deschis de cântăreaţa R&B Casandra "Cassie" Ventura, fostă iubită a acestuia.

Un reprezentant al rapperului a numit cele mai recente acuzaţii ”inventate şi necredibile”.

”Este pur şi simplu o încercare de a obţine bani şi nimic mai mult”, a declarat, joi, pentru BBC, purtătorul de cuvânt.

În proces, reclamanta, Joi Dickerson-Neal, afirmă că îl cunoştea pe Combs – care are şi numele de scenă Puff Daddy şi P Diddy – prin intermediul unor cunoştinţe. Ea a apărut, de asemenea, într-unul dintre videoclipurile sale.

Potrivit plângerii, în 3 ianuarie 1991, ea a acceptat ”fără tragere de inimă” să se întâlnească cu Combs la un restaurant din Harlem unde lucra şi el a ”insistat să îi ţină companie în timp ce participa la mai multe evenimente din oraş”.

Ea afirmă că în acel timp a fost drogată de rapper, ”rezultatul fiind că era într-o stare fizică în care nu putea sta în picioare sau merge singură”.

Ulterior, el a dus-o cu maşina în locul în care stătea el, unde a agresat-o sexual, potrivit plângerii.

Ea afirmă că ulterior a aflat că el a filmat în secret totul şi a arătat imaginile mai multor persoane.

Documentele din dosar arată că, după presupusa agresiune, viaţa ei a intrat în ”vrie” – ea s-a confruntat cu probleme de sănătate mentală şi în scurt timp a renunţat la colegiu.

Acţiunea în justiţie a venit cu câteva ore înainte ca Decretul supravieţuitorilor adulţi din New York – care permite presupuselor victime ale infracţiunilor sexuale să acţioneze în instanţă după ce a intervenit prescripţia – să iasă din vigoare, la 24 noiembrie.

”Clienta noastră nu a putut să scape de impactul continuu al răului pe care Combs I l-a provocat în urmă cu mulţi ani”, a afirmat Jonathan Goldhirsch, unul dintre avocaţii reclamantei.

”Prin Decretul supravieţuitorilor adulţi, se poate adresa justiţiei pentru a căuta, într-un final, dreptatea”, a arătat el.

Un reprezentant al lui Combs a afirmatr: ”Acest proces de ultimă oră este un exemplu de cum o lege bine intenţionată poate fi întoarsă. Povestea veche de 32 de ani a lui Dickerson este inventată şi nu este credibilă”.

Acesta este al doilea proces pentru agresiune sexuală împotriva lui Combs în decursul acestei luni.

Ventura l-a acuzat pe mogulul din muzică de viol şi trafic de persoane într-un proces federal deschis săptămâna trecută. Ea a susţinut că producătorul a violat-o şi a bătut-o timp de peste 10 ani, începând de când ea avea 19 ani şi el 37.

Cei doi au ajuns la o înţelegere la o zi după ce procesul a fost intentat.

Combs a negat acuzaţiile lui Ventura şi avocatul său a afirmat că decizia de a ajunge la o înţelegere nu reprezintă o recunoaştere a vreunei fapte reprobabile.

Un tânăr de 18 ani din Teleorman a fost arestat preventiv pentru viol. Victima are 67 de ani
Un tânăr de 18 ani din Teleorman a fost arestat preventiv pentru viol. Victima are 67 de ani
Poliția a anunțat că un tânăr în vârstă de 18 ani din judeţul Teleorman a fost reţinut şi apoi arestat preventiv sub acuzaţiile de viol şi violare de domiciliu. El a mers la...
O femeie din Constanța și-a violat fiica minoră timp de 4 ani. La abuz participa și partenerul ei
O femeie din Constanța și-a violat fiica minoră timp de 4 ani. La abuz participa și partenerul ei
O femeie de 31 de ani din judeţul Constanţa este cercetată, după ce a întreţinut relaţii sexuale cu fiica sa de 13 ani, împotriva voinţei sale, iar aceste fapte au avut loc în ultimii...
#puff daddy, #viol, #femeie, #agresiune sexuala , #stiri externe