Cum să obții leaduri de calitate? Descoperă publicitatea pe telefoanele mobile!

Advertorial
Miercuri, 03 Ianuarie 2024, ora 10:41
3369 citiri
Cum să obții leaduri de calitate? Descoperă publicitatea pe telefoanele mobile!
FOTO Shutterstock

Cum ar fi, ca proprietar de afaceri sau manager al unei companii, să găsești o metodă prin care să ajungi la clienții ideali, exact în momentul în care au nevoie de produsul tău? Ce-ar însemna asta pentru afacerea ta?

Imaginează-ți următoarele scenarii:

  • Până la 10.000 de persoane care vizitează într-un weekend Mall-ul Băneasa, primesc un SMS cu o ofertă de sejur pe Valea Prahovei.
  • Persoanele care se află într-o zonă comercială cu mai multe magazine de mobilă primesc un SMS cu o ofertă privind montajul.
  • S-a deschis un nou supermarket în sectorul 3 din București si locuitorii din sector sunt anunțați printr-un SMS Rich Media, cu linkuri către oferte, cataloage pdf, harta locației.
  • Un retailer online de echipamente și accesorii IT își anunță promoțiile prin SMS Marketing, țintindu-i pe cei ce lucrează în zona Pipera.

Îți prezentăm soluția pentru a atrage clienți și a-ți crește afacerea: Mobile Advertising pe bazele operatorilor GSM!

Dacă ești la început de drum și nu ai o bază de date cu potențiali clienți, sendSMS îți vine în ajutor. Prin serviciul Mobile Advertising pe bazele operatorilor GSM, ai acces rapid la milioane de potențiali clienți, cu o investiția financiară mică!

sendSMS te ajută să livrezi mesaje SMS către baza de clienți a operatorilor de telefonie, după criteriile specificate de tine: locație, vârstă, gen, venituri etc.

Fie că vrei să promovezi oferte speciale, fie că ai deschis o nouă locație, SMS-ul devine noul tău aliat în marketing.

Prin intermediul platformei sendSMS și cu sprijinul operatorilor de telefonie poți să:

  • Trimiți mesaje SMS clasice, de 160 caractere, cu originator alfanumeric (numele companiei) către clienți din baza de date a operatorilor de telefonie.
  • Trimiți notificări Google RCS cu conținut media îmbogățit (fotografii, videoclipuri, audio și carusele cu opțiuni interactive).
  • Trimiți mesaje IVR, preînregistrate, de max. 1 minut sau e-mailuri cu descrierea serviciilor promovate.
  • Targetezi locația în timp real (Vodafone Location-Based Services) – când un utilizator ajunge într-un anumit mall, hypermarket, aeroport, sector, primește un mesaj SMS personalizat.

Nu, nu este spam! Sunt utilizatori care și-au dat acordul să primească reclame de la terți și care pot oricând să se dezaboneze, respectându-se regulamentul GDPR.

În plus, advertiserii primesc un senderID gratuit (expeditor cu numele brandului), fapt care contribuie la creșterea încrederii utilizatorilor și rate mai mari de click pe linkurile din SMS-uri, creșterea vizitelor pe site prin căutarea brandului pe Google ori prin accesare directă.

Obținerea de lead-uri de calitate este esențială pentru succesul oricărui afaceri. O strategie eficientă pentru generarea de lead-uri constă în explorarea publicității pe telefoanele mobile. Anunțurile adaptate pentru ecranele mobile pot atrage atenția utilizatorilor și îi pot îndemna să interacționeze și să împărtășească informații de contact.

Prin intermediul diverselor formate publicitare, afacerile pot crea conexiuni autentice cu potențialii clienți. Optimizarea campaniilor publicitare pentru dispozitivele mobile, împreună cu utilizarea strategiilor de segmentare inteligentă a publicului pot maximiza impactul și eficiența eforturilor de marketing.

Astfel, investiția în publicitatea pe telefoanele mobile reprezintă nu doar o modalitate de a atrage leaduri de calitate, ci și o adaptare la evoluția comportamentului consumatorilor în era digitală.

Revitalizează-ți Afacerea prin Campanii Mobile Advertising!

O femeie a cumpărat două iPhone-uri de la un vânzător online. Ce a descoperit când a deschis cutiile
O femeie a cumpărat două iPhone-uri de la un vânzător online. Ce a descoperit când a deschis cutiile
O femeie din Brazilia și-a cumpărat două telefoane iPhone de la același vânzător și a trăit un șoc atunci când a deschis cutiile. Cele două telefoane iPhone 15 Pro Max au fost găsite...
Infinix intră pe piața din România! Producătorul oferă telefoane de buget, cu specificații decente. Care sunt prețurile
Infinix intră pe piața din România! Producătorul oferă telefoane de buget, cu specificații decente. Care sunt prețurile
Compania Infinix Mobility, cunoscută pentru tehnologiile inovative și telefoanele de buget, mid-range și high-end, își extinde acum operațiunile pe piața din România. Fondată în 2013,...
#publicitate, #telefoane mobile , #publicitate