Vice PMP acuza: PSD racoleaza primari ai Opozitiei in judetele Moldovei

Joi, 17 Aprilie 2014, ora 07:19 1484 citiri

Vicepresedintele PMP Gabriel Berca acuza PSD ca a trecut la racolari masive de primari ai Opozitiei in judetele Moldovei, sustinand ca exista riscul intoarcerii la perioada de dinainte de 2004, cand "Moldova era rosie".

Gabriel Berca a declarat, miercuri, la Iasi, intr-o conferinta de presa, ca PSD a trecut la racolarea masiva de primari ai opozitiei in Moldova, el amintind de practicile din timpul guvernarii Nastase.

"Este necesar un echilibru politic in aceasta zona a tarii. PSD a trecut la o racolare masiva de primari ai opozitiei. Nu vrem sa ne intoarcem inainte de 2004, cand Moldova era rosie", a declarat vicepresedintele PMP, Gabriel Berca.

El a precizat ca mai ales in mediul rural PMP intampina dificultati in a recruta militanti, intrucat oamenii se tem de represaliile primarilor din localitatile respective.

Berca a spus ca miercuri s-a intalnit cu sefii organizatiilor PMP din Moldova si cu secretarii generali ai filialelor din aceasta zona si ca tinta partidului la alegerile europene, pe zona Moldovei, este obtinerea unui scor format din doua cifre.

"Este importanta organizarea, iar azi (miercuri - n.r.) la Iasi, am avut o intalnire tehnica pentru europarlamentare. Vom avea o campanie decenta, nu una bazata pe acuze gratuite", a declarat Gabriel Berca.

El a adaugat ca PSD si partidele aliate au un bazin electoral de cel mult 40-42 la suta, insa formatiunile de dreapta depasesc impreuna scorul PSD.

"O prezenta mare la vot ar ajuta partidele mai mici, in nici un caz PSD", a mai spus Berca.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News