Un lider al PSD, intalnire cu o delegatie a Departamentului de imagine a Partidului Comunist din China

Vineri, 11 Martie 2016, ora 22:24
2590 citiri
Un lider al PSD, intalnire cu o delegatie a Departamentului de imagine a Partidului Comunist din China
Foto: Facebook / Marian Neacsu

Secretarul general al PSD, Marian Neacsu, s-a intalnit vineri cu Wang Xiaohui, ministrul adjunct al Departamentului de imagine si comunicatii al Partidului Comunist Chinez, seful adjunct al Cabinetului de studii politice de pe langa Comitetul Central, arata un comunicat de presa al PSD.

"In cadrul discutiilor, domnul Wang Xiaohui a prezentat ultimele date privind dezvoltarea economica si a mentionat faptul ca Republica Populara Chineza are ca scop principal dublarea PIB-ului in 2020 fata de 2010. Pentru a realiza acest plan, China si-a propus sa se deschida cat mai mult spre exterior, in special spre Europa si crede ca exista un spatiu foarte bun de cooperare intre cele doua tari prietene. De asemenea, Wang Xiaohui a mentionat faptul ca Republica Populara Chineza a apreciat foarte mult cresterea economica a Romaniei din 2015, de 3,5%", se mentioneaza in comunicatul social-democratilor.

Potrivit aceleiasi surse, secretarul general al PSD "a tinut sa multumeasca partii chineze pentru vizita, mentionand faptul ca aceasta vizita este foarte importanta pentru PSD", iar "Marian Neacsu a reamintit ca cele doua tari impartasesc o relatie foarte veche de colaborare si prietenie in ceea ce priveste relatiile bilaterale si a asigurat partea chineza inca o data de sentimentele sincere de prietenie pe care Romania le are fata de China".

Oficialul chinez a fost insotit de catre Sun Haiyan - director general al Biroului de informatii publice si comunicatii al Departamentului international al C.C. al P.C. Chinez, Wang Xinfu - director general adjunct al Biroului de teorie al Departamentului de imagine si comunicatii al C.C al P.C. Chinez, Xu Chunsheng - sef de serviciu pentru Relatii cu institutele de cercetari de pe langa Biroul de planificare a activitatii stiintelor sociale din cadrul Departamentului de imagine si comunicatii al C.C al P.C. Chinez, Li Jinyan - sef de serviciu de la Biroul de informatii publice si comunicatii al Departamentului international al C.C al P.C. Chinez, Zhang Jianfenag - adjunctul sefului de serviciu de la Departamentul de imagine si comunicatii al C.C al P.C. Chinez si Li Ming - Consilier I al Ambasadei Republicii Populare Chineze la Bucuresti.

Delegatia romana a fost mai restransa. Neacsu a fost secondat de deputatii Angel Tilvar, fost ministru pentru Romanii de Pretutindeni si Daniel Florea, precum si Manuela Catrina, presedinte Organizatia de Femei a PSD Bucuresti si Adrian Dobre, secretar general al ISD "Ovidiu Sincai".

Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
#Marian Neacsu PSD China, #delegatie PSD partid comunist China , #deputati