S-a votat pe "biletele" cu indicatii la Congresul PSD? Sturzu publica fotografii incriminatoare

Duminica, 18 Octombrie 2015, ora 18:55 10607 citiri
Foto: Ziare.com

Mihai Sturzu, liderul Tineretului Social Democrat (TSD) si candidat pentru una dintre functiile de vicepresedinte ale PSD, a aratat ca social-democratii si-au ales conducerea pe baza unor biletele care au circulat prin sala.

Delegatii si-au ales, la Congresul PSD organizat la Sala Palatului, presedintele executiv si cei 14 vicepresedinti ai partidului - rezultatele urmand sa fie anuntate duminica seara -, insa Sturzu a sugerat ca votul nu a fost tocmai unul democratic, pentru ca acestia ar fi primit niste biletele care le-ar fi indicat pe cine sa aleaga.

Congres PSD: Social-democratii isi aleg noua conducere - LIVE

Mihai Sturzu a postat pe pagina sa de Facebook doua fotografii in care apare buletinul de vot, alaturi de un biletel cu numele indicate.

"A inceput votul 'democratic' in PSD. Really?! ", a scris liderul tinerilor social-democrati pe reteaua de socializare.

Foto: Facebook/Mihai Sturzu

Foto: Facebook/Mihai Sturzu

Asta dupa ce Mihai Sturzu a contestat alegerea lui Liviu Dragnea in fruntea PSD chiar de la tribuna Congresului. Deputatul a cerut anularea alegerii lui Dragnea, motivand ca alegerile cu un singur candidat sunt "comuniste".

Dragnea, contestat la Congresul PSD: Daca validam alegerile de saptamana trecuta, validam comunistii

Dragnea a raspuns spunand ca "fiecare alege sa-si faca propria campanie asa cum crede de cuviinta" si a adaugat ca nu s-a simtit ofensat de declaratiile colegului sau mai tanar.

Dragnea, dupa ce a fost contestat la Congresul PSD: Fiecare isi face campanie cum crede

Mai mult, Liviu Dragnea a anticipat prezenta acestor "biletele" postate de Struzu pe Facebook si a tinut sa precizeze, inainte de inceperea Congresului, ca isi doreste "sa nu iasa vicepresedinti alesi de biletele".

"N-as vrea sa mai vad biletele prin sala. Le-am transmis si lor sa inteleaga ca aceste functii le vor da ocazia sa munceasca mai mult", a declarat Dragnea.

Dragnea: Sa nu iasa vicepresedinti alesi de biletele

D.T.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News