PSD voteaza legea pentru vaccinarea obligatorie

Joi, 23 Ianuarie 2020, ora 22:46 6809 citiri
Foto: Arhiva Ziare.com

Proiectul de lege pentru vaccinarea obligatorie a fost initiat in guvernarea PSD, asa ca social-democratii vor vota favorabil, a anuntat secretarul general interimar al PSD, Paul Stanescu.

Acesta a precizat, joi, intr-o conferinta de presa sustinuta la Ploiesti, ca legea vaccinarii obligatorii, care a trecut de Senat si se afla in dezbatere la Camera Deputatilor, va intra in dezbatere in procedura de urgenta.

"Legea vaccinarii obligatorii a trecut de Senat este la Camera Deputatilor la Comisia de Sanatate, deci a fost initiata in timpul guvernarii PSD si, din discutiile pe care le-am avut impreuna cu colegii mei, legea vaccinarii obligatorii va fi in procedura de urgenta pentru ca suntem intr-o anumita situatie care forteaza lucrul asta, in momentul in care vorbim de atatea cazuri de gripa la nivelul tarii noastre si de asemenea vorbim de virusul gripal care vine din China. Noi credem ca este obligatorie vaccinarea si vom sustine acest proiect de lege in procedura de urgenta" a afirmat Paul Stanescu joi seara, la Ploiesti.

Si USR a anuntat, prin Dan Barna, ca sustine vaccinarea obligarorie.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Comentarii
Poza oetzi
oetzi
rank 5
Sa fie vaccinata populatia impotriva bacteriei ..psdiste !!!