PSD s-a plans la SRI ca sediul sau din Dambovita e supravegheat video

Vineri, 23 Octombrie 2009, ora 11:531084 citiri
PSD s-a plans la SRI ca sediul sau din Dambovita e supravegheat video

Social-democratii damboviteni au sesizat, vineri, SRI, cu privire la faptul ca, sustin ei, sediul PSD Dambovita este supravegheat prin intermediul camerelor video ale unui magazin situat in apropiere.

Senatorul PSD de Dambovita, Adrian Tutuianu, a declarat ca social-democratii au depus, la Serviciul Roman de Informatii (SRI), vineri dimineata, o sesizare semnata de deputatul Ion Stan, legata de faptul ca sediul organizatiei judetene ar fi supravegheat cu camere montate la un magazin din zona.

"A fost depusa, azi dimineata (vineri, n.r.), la SRI, sesizarea semnata de domnul Ion Stan", a precizat senatorul social democrat, Adrian Tutuianu.

Acesta a anuntase joi, intr-o conferinta de presa, ca un alt partid este interesat sa stie cine intra si cine iese din aceasta organizatie, fara sa precizeze numele partidului.

"Vom sesiza Serviciul Roman de Informatii, pentru ca avem mai multe informatii potrivit carora, de la o firma din zona, este supravegheat, de catre un partid politic, sediul Organizatiei Judetene Dambovita a Partidului Social Democrat. Sunt montate camere de luat vederi care sunt indreptate nu spre strada si spre paza respectivei societati comerciale, ci sunt indreptate spre sediul Partidului Social Democrat in dorinta de a cunoaste cine intra si cine iese de la acest partid", declara Adrian Tutuianu.

"Aceasta incalca total legile sigurantei nationale si este o situatie fara precedent in viata politica damboviteana. N-am sa va dau mai multe detalii, pentru ca este treaba institutiilor statului sa-si faca datoria", a mai spus el.