PSD plătește jumătate de milion de dolari pentru consultanți politici din SUA. Firma, implicată în victoria lui Trump din 2016

Joi, 06 Octombrie 2022, ora 10:40 3292 citiri
PSD plătește aproape jumătate de milion de dolari către firma din America FOTO Facebook / PSD

PSD a încheiat un contract de consultanţă politică, în afaceri publice şi în relaţiile cu presa, cu firma americană de profil Chartwell Strategy Group, relevă un document analizat de Profit.ro.

Preţul serviciilor oferite de americani este de 40.000 de dolari pe lună, prevede contractul, ceea ce ar însemna 480.000 de dolari pe 12 luni.

Serviciile vor fi prestate prin e-mail, videoconferinţă, SMS sau fax, iar dacă va fi nevoie de întâlniri faţă în faţă, pentru prezentare şi raportare, PSD va suporta costurile cu transportul aerian la business class şi cu cazarea celor de la Chartwell Strategy, relatează Profit.ro.

Chartwell Strategy Group este o firmă de lobby, consultanţă strategică şi afaceri guvernamentale care se prezintă drept ″bipartizană″ şi relativ tânără, înfiinţată în 2018 de către David Tamasi, fundraiser de top pentru campania prezidenţială victorioasă a lui Donald Trump din 2016 şi director financiar al Trump Victory Fund.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Scrie pe Ziare.Com