Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
PSD > stiri PSD
A   A   A

Primul CEx al PSD dupa demisia Vioricai Dancila ar urma sa aiba loc miercuri

Primul CEx al PSD dupa demisia Vioricai Dancila ar urma sa aiba loc miercuri
Foto: Arhiva Ziare.com
Comitetul Executiv al PSD se va reuni miercuri, in prima sedinta dupa alegerea unei conduceri interimare a partidului, au informat luni, pentru Agerpres, surse social-democrate.

In cadrul reuniunii urmeaza sa fie discutate chestiuni organizatorice si legate de pregatirea Congresului PSD care ar urma sa se desfasoare in luna februarie a anului viitor, au precizat sursele citate.

Saptamana trecuta, Viorica Dancila a demisionat din functia de presedinte al PSD, iar Biroul Permanent al partidului a fost dizolvat, in cadrul unei reuniuni a Comitetului Executiv National, convocata pentru a analiza rezultatul inregistrat la alegerile prezidentiale.

CExN al PSD a decis numirea lui Marcel Ciolacu ca presedinte interimar al partidului, a lui Paul Stanescu in functia de secretar general interimar si a stabilit organizarea unui Congres ordinar in luna februarie a anului viitor.
De asemenea, s-a stabilit ca din conducerea interimara a PSD sa mai faca parte liderii organizatiilor care au obtinut rezultate bune la prezidentiale, dar si reprezentantii regiunilor de dezvoltare: Paul Stanescu, Aladin Georgescu, Adrian Gadea, Mihai Veber, Niculae Badalau, respectiv Gabriel Zetea si Radu Moldovan, Vasile Gliga, Laurentiu Nistor, Claudiu Manda, Doina Federovici, Dragos Benea, Dan Nica, Marian Pavel, Gabriela Firea si Gabriel Mutu.
Facebook ShareTweet
 Luni, 02 Decembrie 2019, ora 16:16

 Articol citit de 1426 ori

Citeste si: